09:05:00

Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

shokun

Çırak
Yama çıkmış olsada yada oyunu bitirmiş olsamda arada gelip buraya bakıcam, alışkanlık oldu artık

alicardi99

Çaylak
ara sahneler türkçe değil. oyun içi türkçe fakat film gibi olan yerler türkçe değil. bu normal mi herkes de böyle mi

bhasenes

Yönetici
Yönetici
sorunu çözdüm. eğer sizde de oyun türkçe ara sahneler ingilizce ise ‘windows defender’ kapatıp kurarsanız sorun tamamen çözülüyor
Yine mi defender uyarı veriyor. İlgileneceğim tekrardan.

Bayers

Çırak
Pikachu reis oynamak için acelem yok sınav senemdeyim üstelik sence yaza kadar dokular da biter mi ? Ana ekran ve kadife oda özellikle

Auteria

Çaylak
Akechi boss savaşısın ortasındaki animasyonda akechinin gerçek personasını gösterdiği ara sahne bittiği anda oyun kendini hiçbir uyarı vermeden kapatıyor

böyle bir sorun yaşadım çözümü geldimi acaba

Zytex

Çaylak
An itibari ile oyunu bitirmiş bulunmaktayım, sen olmasan böyle bir başyapıtı hiç deneyimleyemeyecektim ne kadar teşekkür etsem az pikachu reis <3

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Pikachu reis oynamak için acelem yok sınav senemdeyim üstelik sence yaza kadar dokular da biter mi ? Ana ekran ve kadife oda özellikle
Büyük ihtimal biter.
Akechi boss savaşısın ortasındaki animasyonda akechinin gerçek personasını gösterdiği ara sahne bittiği anda oyun kendini hiçbir uyarı vermeden kapatıyor

böyle bir sorun yaşadım çözümü geldimi acaba
Yamayı güncelle sorunu çoktan çözdük.
Reis switch versiyonu tahmini yayınlanma tarihi varmı.
Oyunu testi bitirdikten sonra yapacağım. Bu hafta bitiremezsem önümüzdeki hafta bitiririm testi. Ns de dosyalama mantığı çok farklı oturup tek tek dosyalar bakmak lazım.

OneRock

Çaylak
Yamayı kurarken Defender'i kapatmamız gerekiyor mu acaba? Eksik kurmaması için.

bhasenes

Yönetici
Yönetici

Aimulei

Çaylak
selamlar oyuna xbox'tan sahibim yamayi kurduktan sonra oyunun ayarlarini vs hicbir seyi kaydedemiyor save felan alamiyorum yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri