hachiroku31
Çaylak
-
Öne çıkan konu
oyun bulunamadı yazıyor ama oyun yüklü
Os için yamayı kuramazsın. En kolay yolu windows emülatör kullanman.hocam elinize sağlık.ben zorin os kullanıyorum da exe yi çalıştırınca oyunun dosyalarını görmüyor program.linuxa nasıl kurabileceğimi bana anlatabilirmisiniz acaba.
Hocam yamayı şuanda kullanmaktayım Xbox sürümünde öncelikle emeğinize sağlık gerçekten harika bir iş çok teşekkür ederim. Biraz önce ufak bir harf hatası gördüm ilerleyen güncellemelerde belki güncellemek istersiniz haber vermek istedim. Oyundaki Crosswords 4'de(Bulmaca mekaniği) yaparken ordaki cevaplardan birisi Dopamin oluyor fakat I-İ harfi yerine fazladan A harfi verilmiş. Sayenizde bu seriye başlayabildim ve uzun süredir bir oyundan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum yama için tekrardan teşekkürler.Os için yamayı kuramazsın. En kolay yolu windows emülatör kullanman.
Evet aynı şeyi bende bugün gördüm.Hocam yamayı şuanda kullanmaktayım Xbox sürümünde öncelikle emeğinize sağlık gerçekten harika bir iş çok teşekkür ederim. Biraz önce ufak bir harf hatası gördüm ilerleyen güncellemelerde belki güncellemek istersiniz haber vermek istedim. Oyundaki Crosswords 4'de(Bulmaca mekaniği) yaparken ordaki cevaplardan birisi Dopamin oluyor fakat I-İ harfi yerine fazladan A harfi verilmiş. Sayenizde bu seriye başlayabildim ve uzun süredir bir oyundan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum yama için tekrardan teşekkürler.
Hocam steamdeck için en iyi yöntem yuzu emülatör kullanmak. Linux'ta yamayı kursan bile ara sahneler ve savaş diyalogları ing. kalacaktır.@bhasenes Merhabalar, hocam Steam Deck'e yamayı kurmaya çalışıyorum aslında videoyu yayınlayan arkadaş ile konuştum fakat onunda tam olarak bir fikri yoktu sanırım sana ulaşmamı söyledi. Demiş olduğun üzere her şeyi yapıp indirdim linki fakat oyunun yüklü olduğu dosya dizinimini seçtiğimde bir hata oluştu ve oyun bulunamadı hatası alıyorum hatta farklı yollardan çözümlerde denedim fakat ne yazık ki bir çözüm bulamadım. Steam Deck kullanıcıları için bir tür rehber ya da yardımda bulunabilir misin çok memnun oluruz.
Ben oyunu korsan şekilde indirdim ve çoğu oyundan daha farklı bir şekilde emülatör kullanıyormuşum gibi açıldı. Yamayı indirip kurmaya çalıştığımda da hiç bir şekilde oyunu bulamadı. Ne yapmalı etmeli yardımcı olur musunuz?
Switch konusundaki yamayı indir. orada bulmaca programı var. Sıkışırsan oradan bakarsın.Elinize sağlık çok iyi yama yapmışsınız da keşke bulmacaları çevirmeseydiniz arkadaş. Bazıları Türkçe'de bile yer almıyor nasıl akıl ettiniz arkadaş çözene kadar 2 saat harcıyorum.