ahmetyaman110011
Çaylak
-
Öne çıkan konu
bu yama çıkmadan ölürsem gözlerim açık gider
Yılbaşından beridir, ticari işlerimle uğraşıyorum. Halletmem gereken bir ürünün ruhsatlandırması var. Bunun için hazırlamam gereken belgeler ve takip etmem gereken konular var. Yaklaşık 1 hafta daha sürecek. Çok ilgilemiyorum bu yüzden.bhasenes, bir haftayı geçkin sesin çıkmıyor. İyi misin ? Her şey Yolunda mı ?
Yılbaşından beridir, ticari işlerimle uğraşıyorum. Halletmem gereken bir ürünün ruhsatlandırması var. Bunun için hazırlamam gereken belgeler ve takip etmem gereken konular var. Yaklaşık 1 hafta daha sürecek. Çok ilgilemiyorum bu yüzden.
Yarın çıkacakmış gibi yamayı bekliyorsanız veya ne zaman çıkacak diye soruyorsanız, YARIN ÇIKMAYACAK.
Ortama günde 1-2 saatim oluyor ayıracak, eğer müsait olursam bu sürece çok çok artıyor. Anlayacağınız vaktim yok.
Oyunun testi ne aşamada diye soruyorsanız 65. saatindeyim. Oyunu bilenler aşağı yukarı nerede olduğumu biliyordur. Bugünden sonra sadece ana hikayeyi bitirmeye odaklanacağım, eskiden 6 tane save dosyayı ilerletiyordum. Sürekli geri dönüp bunu seçseydik ne olurdu, yada bunu yapsaydım ne olurdu diye oynamaktan gına geldi.
ellerine sağlık hocam emeklerin için teşekkürler ve arkadaşlar en az 50-55 saati daha var oyunun sadece ana hikayesi zaten 100+ saat falan sürüyor adam günde minimum 1-2 saat oynuyorsa geriye kalan 50-55 saati minimum 25 ila 50 gün arasında tamamlar mecburen bekleyeceğiz1 haftadır yokum toksik 2 kişi gelmiş banladım onları. Toksikleşmeyelim, her gün yama çıkacak mı diye sormanız yamayı çıkartmaz. Oyunu bitirmeden yayınlamayacağım. Eğer halen bu sorular sorulmaya devam ederse konuya kilit atacağım. Bunun dışında istediğiniz soruları cevaplayacağım.
Enes bey elinize sağlık toksik insanları takmaya gerek yok.1 haftadır yokum toksik 2 kişi gelmiş banladım onları. Toksikleşmeyelim, her gün yama çıkacak mı diye sormanız yamayı çıkartmaz. Oyunu bitirmeden yayınlamayacağım. Eğer halen bu sorular sorulmaya devam ederse konuya kilit atacağım. Bunun dışında istediğiniz soruları cevaplayacağım.
oynamayı denedim çok alakasız çok saçma çeviriyor yamayı beklemek daha mantıklı ve anime sahnelerinin metinleri hızlı geçiyor alt yazı saçma sapan birbirine giriyorsadece oyunu türkçe anlayabiliyorsanız google lens çeviri kullanabilirsiniz 1 saniyede metni türkceye ceviriyor böyle idare edilir ben bile persona 4 golden oynarken kullanmıstım
Aynısını mort diye bi uygulama da yapıyor o daha kolay olurdu ama mükemmel de çevirmiyodu herhaldesadece oyunu türkçe anlayabiliyorsanız google lens çeviri kullanabilirsiniz 1 saniyede metni türkceye ceviriyor böyle idare edilir ben bile persona 4 golden oynarken kullanmıstım
mort kafayı yiyor surekli degistiriyor cevirdigini anlamıyorsun bisey ondanAynısını mort diye bi uygulama da yapıyor o daha kolay olurdu ama mükemmel de çevirmiyodu herhalde
öncelikle emeğiniz için teşekkürler test sırasında fazla hata ile karşılaşıyor musunuz1 haftadır yokum toksik 2 kişi gelmiş banladım onları. Toksikleşmeyelim, her gün yama çıkacak mı diye sormanız yamayı çıkartmaz. Oyunu bitirmeden yayınlamayacağım. Eğer halen bu sorular sorulmaya devam ederse konuya kilit atacağım. Bunun dışında istediğiniz soruları cevaplayacağım.
en son kullandıgımda cok saçma bi çeviri görmemistim belki eski sürümü kullanmıssındıroynamayı denedim çok alakasız çok saçma çeviriyor yamayı beklemek daha mantıklı ve anime sahnelerinin metinleri hızlı geçiyor alt yazı saçma sapan birbirine giriyor