• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Outworld

Çırak
nerdeyse proje duyurusundan geçen süre 1 sene oluyor umarım artık çıkar
Ocak ortası ile sonu arasında çıkmasını bekliyorum bende belli olmaz bu ay bile çıkmayabilir, diyorum içimden bakmayayım şöyle 1-2 hafta posta yani kesin gene çıkmamış olacak ama bakmaktan da geri tutamıyorum kendimi işte size tavsiyem odağınızı başka yöne çevirin uzun bir süre posta bakmak zorunda kalmayacak duruma sokun en iyisi yoksa her gün bakıp çıkmadığını görmek depresyona sokuyor insanı gerçekten

hocam baktınız uzun sürücek yama dosyalarını forum yetkilisi ile paylaşın birlikte bir çalışılma yürütülsün çünkü cidden iş çığrından çıktı

Outworld

Çırak
Adamı darlamayın olum bizim çıkmasını istediğimiz kadar o da artık bitirip başka oyunlar oynamak istiyordur başka kimsede çevirmez zaten bu oyunu tek adamı da sinirlendirip bıraktırtmayın.
adam zaten buradaki kitlenin farkında oda çok uzatmak ve geciktirmek istemiyor ve evet bıktı artık çünkü aylardır sadece Persona 5 Royal oynadığını kendisi söyledi burada bitirmek istiyor ki neredeyse bitirmek üzere olduğunu da söyledi bizim ise biraz daha sabretmemiz gerek ama yani bu sözü söylediyse üzerinden epey vakit geçti finaline oldukça hatta finale girmiş bile olması gerek oyunda 1 haftaya açıklama yapmasını bekliyorum ben yalan yok olmadı adamla Discord'dan iletişim kuran biri bilgi alabilir çünkü forum dan çok Discord'da etkin halde kendisi

LOllipopoyss

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
adam zaten buradaki kitlenin farkında oda çok uzatmak ve geciktirmek istemiyor ve evet bıktı artık çünkü aylardır sadece Persona 5 Royal oynadığını kendisi söyledi burada bitirmek istiyor ki neredeyse bitirmek üzere olduğunu da söyledi bizim ise biraz daha sabretmemiz gerek ama yani bu sözü söylediyse üzerinden epey vakit geçti finaline oldukça hatta finale girmiş bile olması gerek oyunda 1 haftaya açıklama yapmasını bekliyorum ben yalan yok olmadı adamla Discord'dan iletişim kuran biri bilgi alabilir çünkü forum dan çok Discord'da etkin halde kendisi
yan hesabı mısın sen?

Hiroo

Çaylak
@Hiroo hacım square ff 7 remake e tr fiyatlandırması yaptı 30 dolara çekti 70 dolardan.
ayrıca rebirth ön siparişe indirimli.
paket halinde alında rebirth 38 remake 17 dolara geliyor cok cok ucuz
Hocam anlamıyorsun sanırım o fiyat yerel fiyatlandırma oldu. 70 dolardan 32 dolara düştü bu indirimsiz fiyatı. Ayrıca indirim geldiğinde 16 dolar olacaktı. Boşu boşuna 16 dolar girmiş size anlayacağın.

3-3.5 ay bir süre olmuş bu kadar uzun sürede oyunu az bile oynasanız 2 kere falan biterdi,hadi bir süre sıkıntılar olmuş falan ama onları çıkartınca bile çoktan bitmiş olması lazımdı bence.

yosuew

Çırak
hacım ben discorddan iletişime geçebilirim fakat adamı da darlamak istemiyorum çıkıcak zaten sonuçta sabredelim destek olalım.

Outworld

Çırak
hacım ben discorddan iletişime geçebilirim fakat adamı da darlamak istemiyorum çıkıcak zaten sonuçta sabredelim destek olalım.
ya problem yok bende darlamak istemiyorum sonuçta önceki ama kitlenin çoğunluğu yorumları okuma zahmetine girmeden yorum atıyor ne zaman çıkacak ne durumda diye az okusalar anlayacaklar durumu da yok ki dediğim gibi buranın da farkındadır az sabır gerekiyor bize

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri