• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

ama arkadaşlar son yıllarda nekadar kem küm etsekte dil desteği konusunda bence eskiye göre çok daha iyi.
Atlusun son 3 oyununun 2 sinde türkçe dil desteği var ki bu atlus gibi segaya bağlı bir japon firması için çok görülmüş birşey değil türkçe dil desteği.Adamlar persona 3 reloadı ve shin megami tensei 5 vengeance yi türkçe çıkardılar.(ah keşke metaphorda da olsaydı dil desteği)
Türkler çok fazla jrpg oynamıyor. Hadi Persona popüler bir seri ona çıkartırlar da Shin Megami onun kadar popüler değil o bile Türkçe geldi. Metaphor'un yeni versiyonları da çıkmayacakmış belki uzun yıllar oynansın diye yakında Türkçe getirirler :)

yosuew

Çırak
Persona hypem bitmeden çıkarsa ben o 100 -150 saati deviririm net
hacı aynen öyleyim ya şuan zaman geçsin diye yama çıksın diye sonra oynarım diyip kenara attığım oyunlara bakıyorum yama testinden buyana çok oyun bitirdim bunlardan 3 ü cyberpunk 2077 re4 re village. şu yama çıksın bir süre hiçbirşey oynamicam persona 5 den başka. daha fazla gecikirse persona 3 reload oynicam ki sanada tavsiye ederim oyunda tr dil desteği var.

Outworld

Çaylak
hacı aynen öyleyim ya şuan zaman geçsin diye yama çıksın diye sonra oynarım diyip kenara attığım oyunlara bakıyorum yama testinden buyana çok oyun bitirdim bunlardan 3 ü cyberpunk 2077 re4 re village. şu yama çıksın bir süre hiçbirşey oynamicam persona 5 den başka. daha fazla gecikirse persona 3 reload oynicam ki sanada tavsiye ederim oyunda tr dil desteği var.
tavsiyem sen git Persona 3 Reload'u bitir öyle gel yama aralık ayında önce çıkacağa benzemiyor tabi tahmin benim dediğim ama yani test süreci hakkında bir gıdım bile bilgilendirme yapılmadığını göze alırsak Persona 5'den önce iyi bir deneyim olur hem senin için Persona 3 Reload'u oynamak benim gözümde en iyi Persona oyunudur hikayesi on numara beş yıldız hala game awards niye yılın oyunu listesine koymadı Persona 3'ü merak edilesi Balatro ve Astro Bot yerine yada gidip salak gibi Elden Ring'in DLC'sini oraya koyacaklarına Persona 3'ü koysalar çok daha iyi olurdu

yosuew

Çırak
tavsiyem sen git Persona 3 Reload'u bitir öyle gel yama aralık ayında önce çıkacağa benzemiyor tabi tahmin benim dediğim ama yani test süreci hakkında bir gıdım bile bilgilendirme yapılmadığını göze alırsak Persona 5'den önce iyi bir deneyim olur hem senin için Persona 3 Reload'u oynamak benim gözümde en iyi Persona oyunudur hikayesi on numara beş yıldız hala game awards niye yılın oyunu listesine koymadı Persona 3'ü merak edilesi Balatro ve Astro Bot yerine yada gidip salak gibi Elden Ring'in DLC'sini oraya koyacaklarına Persona 3'ü koysalar çok daha iyi olurdu
kesinlikle haklısın oyunu 10 saat kadar oynadım iyi ilerliyordu sonra bir sebepten ara verdim sonra persona 5 in test süreci bitsin de persona 5 oynayayım diye dönmedim geri.
Şuan black miyth wukong oyniyacağım önünde 1 2 oyun daha var ondan sonra persona 3 reload sonrasında yılbaşı gibi persona 5 oynamak istiyorum bakalım umarım çıkmış olur o zamana

yosuew

Çırak
ki astro bota birşey diyemem oyunun iyi eleştirileri var ps5 saçma yatırım olur diye konsolu almadım oynamadım oyunu ama balatro indie ödülleri varken game of the year a aday olması saçmaydı oyuna biraz baktım iyi bir oyundu ama goty da değil. Elden ringin dlcsi muhabbeti tam bir fiyasko Elden ring benim en sevdiğim oyunlardan biridir fps sorunlarıyla birlikte bile ps4de 400 saate yakın gameplayim var fakat dlc nin goty a aday olması çok saçma ki diğer adaylıklarda da aday olmaması gerekirdi. olması gereken best dlc diye yeni bir kategori oluşturulup orda aday gösterilmesiydi.

yosuew

Çırak
en kötü best narrative e koysalardı persona 3 reloadı adamlar infinite wealth e bile adam gibi adaylık koymamış çok saçmalamışlar bu yıl

Hype m çoktan bitti buradaki çeviri bekleyen arkadaşlar saolsun.uygun fiyata düştüğünde persona 3 e gireceğim portable yine bitirmiştim bakalım arada büyük bir fark varmı

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri