Bir de neden tek kişi uğraşıyor yanlışsam düzeltin ama bence böyle büyük oyunları max 2 ya da 3 veya daha fazla kişi ile yapmak daha mantıklı değil mi? ve böyle büyük oyunları çıktıktan sonra yama beklemek o oyuna karşı soğutuyor, emeğinize saygısızlık yapmıyorum bu zamana kadar çevirdiğiniz oyunlar için teşekkürler ama ücretsiz yayınlayacağınıza eğer maddi olarak zorlanıyorsanız başka x siteler gibi farklı abonelik sistemine geçebilirsiniz ya da bağış açın yardımcı olmaya çalışalım gerçekten oynamak istediğim ama ingilizce olarak yetersiz olduğum çok oyun var, sizden başka , yeni oyunlara ya da küçük denebilecek oyunlara uğraşan bi ekip görmedim çünkü diğer çevirmenler risk almadan büyük ve orta derece denebilecek 1 - 2 yama çıkartıp gerisi ile uğraşmıyolar, bu konuda hakkınız asla yiyemem emeğiniz için teşekkür ederim, yama ile uğraşmadığım için belki ön yargılı olabilirim tekrar kusura bakmayın sürecin zor olduğunu da biliyorum ama gerçekten bu firmaların yeni çıkan oyunlarına resmi türkçe dil desteği yapmaması beni deli ediyor.