ELECTRO_12341
Çırak
-
Öne çıkan konu
Siteye ne zamana girsem benden ayrı 1 yada 2 kişi falan bu post a bakıyor
7 aydır bekliyorum benim hype ım bitti bilePersona hypem bitmeden çıkarsa ben o 100 -150 saati deviririm net
Az daha dayan adamlar en iyisini yapmak istiyor oyunun kalitesinde bi çeviri hazırlıyorlar merak etme7 aydır bekliyorum benim hype ım bitti bile
Pikachu işlerim var falan diyordu ama derin olarak bilmiyorum bende.duyduğum zaman ile aynı hpye'da bekliyorum çeviriyi ama en azından test süreci hakkında bilgilendirme yapılması gerekmez mi diye de düşünüyorum sonuçta test başlayalı üstünden 2 ay geçmiş sayılır
ciddi misin 2 aydır bekliyoruz buradaki herhangi biri test etse bir haftada biterdiPikachu işlerim var falan diyordu ama derin olarak bilmiyorum bende.
evet niye çevirinin test işini böyle tek hallediyor garipsenecek bir durum test sırasında kontrol falan yapsa bile Persona 5 için bile 2 ay uzun bir süre yine de çok şikayet etmek istemiyorum sonuçta her insanın özel hayatı var umuyorum aralık ayında çıkmış olurciddi misin 2 aydır bekliyoruz buradaki herhangi biri test etse bir haftada biterdi
1 haftaciddi misin 2 aydır bekliyoruz buradaki herhangi biri test etse bir haftada biterdi
çeviri kısmının bittiğini yazmış zaten test aşamasına geçmiş olsa olsa imla hataları ve kelimelerin okunamayacak halde olduğu kısımları düzeltiyordur test ederkenSadece test eden 1 kişi varsa daha bile fazla sürebilir umarım tester a destek gelir ve daha çabuk oynarız hem oynayıp hem çevirmiyordur dimi o daha çok sürer ya
Evet ama onun içinde oyundaki her sahneyi görmesi gerekecek oyunu her boş vakitte köşe bucak kontrol etse bile uzun bi oyun kontrol edilmesi gereken çok şey varçeviri kısmının bittiğini yazmış zaten test aşamasına geçmiş olsa olsa imla hataları ve kelimelerin okunamayacak halde olduğu kısımları düzeltiyordur test ederken
günde 2-3 saat bile test edecek vakti bulduysa hadi günde 1 ile 2 saat arası olsun 2 ayda %80 kadarı biter oyunun Aralık ayında da çıkmaz ise testinde şüphe duymaya başlamaktan başka yapacağımız bir şey yok üstüne böyle bir oyun tek bir insanın test etmesi ile bitmez en azından 3 kişinin test etmesi gerek ki test işi hızlı bitsin bu kadar uzaması bile bana garip geliyorEvet ama onun içinde oyundaki her sahneyi görmesi gerekecek oyunu her boş vakitte köşe bucak kontrol etse bile uzun bi oyun kontrol edilmesi gereken çok şey var
kuvvetle muhtemel gelicektirPlaystation'a geleceği kesin mi?