• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 1, Misafirler: 1)

Outworld

Çaylak
ciddi misin 2 aydır bekliyoruz buradaki herhangi biri test etse bir haftada biterdi
evet niye çevirinin test işini böyle tek hallediyor garipsenecek bir durum test sırasında kontrol falan yapsa bile Persona 5 için bile 2 ay uzun bir süre yine de çok şikayet etmek istemiyorum sonuçta her insanın özel hayatı var umuyorum aralık ayında çıkmış olur

Sadece test eden 1 kişi varsa daha bile fazla sürebilir umarım tester a destek gelir ve daha çabuk oynarız hem oynayıp hem çevirmiyordur dimi o daha çok sürer ya

Outworld

Çaylak
Evet ama onun içinde oyundaki her sahneyi görmesi gerekecek oyunu her boş vakitte köşe bucak kontrol etse bile uzun bi oyun kontrol edilmesi gereken çok şey var
günde 2-3 saat bile test edecek vakti bulduysa hadi günde 1 ile 2 saat arası olsun 2 ayda %80 kadarı biter oyunun Aralık ayında da çıkmaz ise testinde şüphe duymaya başlamaktan başka yapacağımız bir şey yok üstüne böyle bir oyun tek bir insanın test etmesi ile bitmez en azından 3 kişinin test etmesi gerek ki test işi hızlı bitsin bu kadar uzaması bile bana garip geliyor

1 hafta da test edilirdi diyenler ana hikaye 95+ üzeri sürüyor neyin kafasını yaşıyorsunuz? ayrıca oyunda hata vs olursa dönüp dönüp tekrar düzeltiliyordur, bu ayın sonuna anca çıkacağını düşünüyorum bende merakla bekliyorum.

Bir de neden tek kişi uğraşıyor yanlışsam düzeltin ama bence böyle büyük oyunları max 2 ya da 3 veya daha fazla kişi ile yapmak daha mantıklı değil mi? ve böyle büyük oyunları çıktıktan sonra yama beklemek o oyuna karşı soğutuyor, emeğinize saygısızlık yapmıyorum bu zamana kadar çevirdiğiniz oyunlar için teşekkürler ama ücretsiz yayınlayacağınıza eğer maddi olarak zorlanıyorsanız başka x siteler gibi farklı abonelik sistemine geçebilirsiniz ya da bağış açın yardımcı olmaya çalışalım gerçekten oynamak istediğim ama ingilizce olarak yetersiz olduğum çok oyun var, sizden başka , yeni oyunlara ya da küçük denebilecek oyunlara uğraşan bi ekip görmedim çünkü diğer çevirmenler risk almadan büyük ve orta derece denebilecek 1 - 2 yama çıkartıp gerisi ile uğraşmıyolar, bu konuda hakkınız asla yiyemem emeğiniz için teşekkür ederim, yama ile uğraşmadığım için belki ön yargılı olabilirim tekrar kusura bakmayın sürecin zor olduğunu da biliyorum ama gerçekten bu firmaların yeni çıkan oyunlarına resmi türkçe dil desteği yapmaması beni deli ediyor.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri