• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 1, Misafirler: 1)

Bir de neden tek kişi uğraşıyor yanlışsam düzeltin ama bence böyle büyük oyunları max 2 ya da 3 veya daha fazla kişi ile yapmak daha mantıklı değil mi? ve böyle büyük oyunları çıktıktan sonra yama beklemek o oyuna karşı soğutuyor, emeğinize saygısızlık yapmıyorum bu zamana kadar çevirdiğiniz oyunlar için teşekkürler ama ücretsiz yayınlayacağınıza eğer maddi olarak zorlanıyorsanız başka x siteler gibi farklı abonelik sistemine geçebilirsiniz ya da bağış açın yardımcı olmaya çalışalım gerçekten oynamak istediğim ama ingilizce olarak yetersiz olduğum çok oyun var, sizden başka , yeni oyunlara ya da küçük denebilecek oyunlara uğraşan bi ekip görmedim çünkü diğer çevirmenler risk almadan büyük ve orta derece denebilecek 1 - 2 yama çıkartıp gerisi ile uğraşmıyolar, bu konuda hakkınız asla yiyemem emeğiniz için teşekkür ederim, yama ile uğraşmadığım için belki ön yargılı olabilirim tekrar kusura bakmayın sürecin zor olduğunu da biliyorum ama gerçekten bu firmaların yeni çıkan oyunlarına resmi türkçe dil desteği yapmaması beni deli ediyor.
Abonelik paketleri var bazı yamalara erken erişim verdikleri yazıyor

Gözümüz yollarda kaldı neredesin....gel artık😆
Hayır adamlar o kadar emek veriyor, tüm yamaların bazıları hariç indirdiğimizde dosya halinde olması çalınma veya başka kişiler tarafından kullanılma ihtimalini arttırıyor, direkt setup üzerinden kurulum olsa ve bi uygulama üzerinden seçerek ücretsiz veya erken erişim ya da ücretli olarak yamalar toplu halde bi uygulama üzerinden kullanıma açılabilir, illaki önceden düşünmüş olabilirler ama şahsi fikrim bu yönde bi çalışma yapılmasının daha faydalı olacağını düşünüyorum.

yosuew

Çaylak
çeviri kısmının bittiğini yazmış zaten test aşamasına geçmiş olsa olsa imla hataları ve kelimelerin okunamayacak halde olduğu kısımları düzeltiyordur test ederken
hacım yama el çevirisi olduğu için çok fazla hata çıkıcağını sanmıyorum sanki bilerek bekletiliyormuşuz gibi geliyor. hadi beklemeye razıyızda bir bilgilendirme yapılsın 10 20 kişi sırf yorumlarda bekliyoruz ki daha bunun günü birlik bakmayan birsürü insan ve çıkınca ilgilenicek binlerce insan olduğuna da eminim.Emeğe saygım büyük fakat eğer gerçekten yamada sorun çıkıyorsa maddi manevi her türlü desteğe ben hazırım burdaki diğer arkadaşlar da yardım edicektir diye düşünüyorum.

yosuew

Çaylak
Hayır adamlar o kadar emek veriyor, tüm yamaların bazıları hariç indirdiğimizde dosya halinde olması çalınma veya başka kişiler tarafından kullanılma ihtimalini arttırıyor, direkt setup üzerinden kurulum olsa ve bi uygulama üzerinden seçerek ücretsiz veya erken erişim ya da ücretli olarak yamalar toplu halde bi uygulama üzerinden kullanıma açılabilir, illaki önceden düşünmüş olabilirler ama şahsi fikrim bu yönde bi çalışma yapılmasının daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Dostum kesinlikle katılıyorum.Hem yamalara özveri ve özen artar hemde ekip maddi olarak güçlenir ki ben yöneticiler dışında tam bir ekip olduğunu sanmıyorum.Sitede yapılmış fazlaca yama var hepsi toparlanıp bir ekip kurularak abonelik sistemiyle hem maddi olarak güçlenip hem daha kaliteli yama çıkarmış olurlar.Yanlış anlamayın yamalarınızı çok seviyoruz ve destek lazımsa buradayız.

Outworld

Çaylak
Dostum kesinlikle katılıyorum.Hem yamalara özveri ve özen artar hemde ekip maddi olarak güçlenir ki ben yöneticiler dışında tam bir ekip olduğunu sanmıyorum.Sitede yapılmış fazlaca yama var hepsi toparlanıp bir ekip kurularak abonelik sistemiyle hem maddi olarak güçlenip hem daha kaliteli yama çıkarmış olurlar.Yanlış anlamayın yamalarınızı çok seviyoruz ve destek lazımsa buradayız.
her gün belki de 20-30 kişi net bakıyordur bu sayfaya yama çıktı mı diye bu kadar insana rağmen test süreci hakkında bilgilendirmenin yapılmaması cidden garip DC'den çeviriyi yapan kişiye ulaşabilen varsa sormasını istiyorum durum nedir amacımız burada kimseyi kırmak değil sonuçta yardım gerekiyorsa edelim edebileceğimiz bir konu ise süreç hakkında kimse yanıt alamadığı sürece burada hararetin artacağını düşünüyorum böyle devam ederse ve tekrar söylüyorum kimseyi kırmak gibi bir niyetimiz yok kırdıysak ta söylediğim kelimeler de yanlış anlam çıkarıldıysa da özür diliyorum şimdiden

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri