09:05:00

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Outworld

Çırak
Sizce şubat ayına sarkar mı yamanın çıkması?
imkanı yok şubata sarkarsa net derim tembellik yapıyor test işini yaparken tek başına test ediyorsa hastalık özel hayatı falan da desek 2 ayda bitebilecek bir oyun Persona 5 günde 1 olmadı 2 saat oynuyorsan bile üstüne bunu geçelim bu kadar büyük bir oyunu tek başına test etmek istemesindeki inat ne anlayabilmiş değilim 3 kişi test etseler şimdiye kadar 4-5 kere bitirmiş olurdular oyunu

shokun

Çırak
nabicaz ya beyler bi kral vardı yama pazar çıkacak demişti yetkililerin tepkisini çekmişti nasıl pikachu yada başka bir yetkilinin dikkatini çekebiliriz

shokun

Çırak
1733594282451.png
daha önce hiç sinnerclown dc sine girmedim bile

shokun

Çırak
Oyunun İngilizcesi ağır mı?
bence okadarda ağır değil ama ben oyunda hiçbirşey kaçırmak istemediğim için oyunu Türkçe oynamak istedim ama nasip değil gibi. İstersen screen translater yada mort gibi anlık çeviri yapan uygulamalarda kullanabilirsin ama benim hoşuma gitmedi. Oyunu ingilizce oynayıp anlamaya çalışırsan oyunu bitirme süren uzar. Bu çeviri işi epeey ertelenecek gibi neyse arada bir gelir bakarım Allaha emanet

keremckn078

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
1 yıl olmuş nerdeyse ilk başlanalı,3 aydır da test sürecinde ki daha da 1-2 ay sürer gibi en az. Bu kadar sürdüğüne göre oyun baştan yapılıyor herhalde

shokun

Çırak
agent diye bir program var anlık çeviri yapıyor. deepl ile de yapabildiği için çeviriler çok gerçekçi, anlamlı oluyor. onu bi dene. sadece diyaloglar çevriliyor yalnız; mesajlaşma bölümleri, 2d anime kısımları çevrilmiyor.
ya o tarz uygulamalar hoşuma gitmiyor böyle ekranda mavi turuncu kutucuklar falan var bilmiyorum ya bi bakarım ama teşekkür ederim birde onu deneyelim

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Arkadaşlar sakin olun. Dc'den daha önce söyledim, sağlık sorunları nedeniyle pek ilerleyemedim. Teste devam ediyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Az daha sabredin. Sakin olun, başkalarının kafanızı bulandırmasına müsaade etmeyin. Bu aşamada birbirinizi kırıcı söylemlerde bulunmayalım. Bunu telafi etmek adına destekçi üyelere özel olarak çıkmayacak, herkes aynı gün ulaşabilecek. Aklınıza takılan bir şey olursa dc üzerinden bana yazabilirsiniz.

Xapreas

Çaylak
Arkadaşlar sakin olun. Dc'den daha önce söyledim, sağlık sorunları nedeniyle pek ilerleyemedim. Teste devam ediyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Az daha sabredin. Sakin olun, başkalarının kafanızı bulandırmasına müsaade etmeyin. Bu aşamada birbirinizi kırıcı söylemlerde bulunmayalım. Bunu telafi etmek adına destekçi üyelere özel olarak çıkmayacak, herkes aynı gün ulaşabilecek. Aklınıza takılan bir şey olursa dc üzerinden bana yazabilirsiniz.
Abi sıkıntı yok saglik sorunlarindan da baskalari da teste yardim etseydi daha iyi olurdu

Darkrai

Çırak
çok geçmiş olsun hocam insanlar biraz heyecanlandı o yüzden gereksiz yorumları görebiliyoruz tabiki öncelikli durum sağlığınız kendinizi yormayın gerekirse bir bu kadar daha beklenir emekleriniz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri