johnconstantine12
Çaylak
-
Öne çıkan konu
tahmini ne zaman çıkar bir zaman aralığı verebilme şansın var mı pikaçu abi
sağlık sorunu olmuşAbi beni yanlış anlamayın da nasıl bir test süreci de bu 3 ay sürmüş ve devam etmekte
Kardeşim oyunun persona olduğundan haberin var değil mi? 680k satır var, eğer haberin yoksa bilgin olsun. Kıyaslaman açısından rdr2'de 280k satır var.Abi beni yanlış anlamayın da nasıl bir test süreci de bu 3 ay sürmüş ve devam etmekte
Metaphor refantazio, persona 5 kadar uzun dğeil. Metaphora başlasan çeviri çıkana kadar büyük ihtimalle bitirirsin.Daha değişik bir soru soracağım ben. Öncelikle Allah şifa versin. P5 Royal'den sonra Metaphor: ReFantazio çevirecek misiniz acaba ? Yoksa direk ona başlamayı düşünüyorum.
Discord da çevireceğini söylemişti yada düşünüyor, Persona 5 den sonra mola vermesi muhtemelen, boş vakti olursa Metaphor a bakacaktır pikachu reis.Daha değişik bir soru soracağım ben. Öncelikle Allah şifa versin. P5 Royal'den sonra Metaphor: ReFantazio çevirecek misiniz acaba ? Yoksa direk ona başlamayı düşünüyorum.
Geçmiş olsun hocamArkadaşlar, bir ufak sorun oldu. Laptop'da cumartesi günü arıza meydana geldi cihaz hiç açılmadı, cumartesinden bu yana test edemedim. Bugün yeni laptop aldım. Veriler sağlam şuan pc'yi ayarlıyorum 2 gün sürer tekrar teste devam etmeme. Haberiniz olsun.
euyvah neyse abim geçmiş olsun birde hayırlı olsunArkadaşlar, bir ufak sorun oldu. Laptop'da cumartesi günü arıza meydana geldi cihaz hiç açılmadı, cumartesinden bu yana test edemedim. Bugün yeni laptop aldım. Veriler sağlam şuan pc'yi ayarlıyorum 2 gün sürer tekrar teste devam etmeme. Haberiniz olsun.
Aman hocam cloudda yedek tutmayı ihmal etmeArkadaşlar, bir ufak sorun oldu. Laptop'da cumartesi günü arıza meydana geldi cihaz hiç açılmadı, cumartesinden bu yana test edemedim. Bugün yeni laptop aldım. Veriler sağlam şuan pc'yi ayarlıyorum 2 gün sürer tekrar teste devam etmeme. Haberiniz olsun.
hakikaten 1 yıllık emek ve 1 yıllık bir bekleyiş var buradaAman hocam cloudda yedek tutmayı ihmal etme
Evet, çıktığında bunla ilgili bir soru sordum. Persona'ya devam mı yoksa ara verip metaphor'mu yapayım diye hemen hemen herkes aman hocam ara verme dedi. O yüzden Persona'dan sonra.Daha değişik bir soru soracağım ben. Öncelikle Allah şifa versin. P5 Royal'den sonra Metaphor: ReFantazio çevirecek misiniz acaba ? Yoksa direk ona başlamayı düşünüyorum.
Şimdi servisten aradılar arızanın sebebi ssd'nin yanması. 3 gün önce bana kolaylık olsun diye yanacak olan ssd'den persona verilerini masaüstüne yani başka bir ssd'ye taşımıştım. Artık ilahi takdir mi dersiniz, Allah bize bağışladı mı dersiniz, hatta yalan mı söylüyorsunuz, takdir sizin.Aman hocam cloudda yedek tutmayı ihmal etme
çok teşekkür ediyorum 2 yamayı da çıkarmak için ekipçe çok çalıştık. Bana sorsan Persona mı Totk mi daha zor diye kesinlikle Totk derim. Evet satır sayıları arasında bariz bir fark var ama totk neredeyse her bir kelimeden sonra kod içeriryordu.Arkadaşlar ücretsiz bir hizmet bekliyoruz. Yapan arkadaş da elinden geleni yapıyor. Kimsenin kırılmasına gerek yok. Şurada 2 avuç insanız benzer oyunlardan keyif almaya çalışan. Hepinizi öpüyorum. İnsanlar unutuyor. BOTW olsun, TOTK olsun bunları Türkçe oynadığımızı.
O konuya da açıklık getireyim. Vaktinde mail yazmıştım ama son anda göndermekten vazgeçtim. Bittikten sonra yollamayı düşünüyorum. Sanırsam konsol için dediğin PS sürümü için soruyorsun, port ederiz sorun olmaz.Hocam atlus ile iletişime geçtiğinizi söylemiştiniz. Oyunun Türkçesi konsollara da gelecek mi?
Ne desem yalan olacak işler yolunda gitseydi çoktan çıkardı.Pikachu hocam öncelikle elinize koluna sağlık bu yamayı bize ücretsiz bir şekilde sunduğunuz için çok teşekkürler bir tarih verme şansınız varmi inanın çok makbule geçer
Cevap için ve emekleriniz için çok teşekkür ederiz.Evet, çıktığında bunla ilgili bir soru sordum. Persona'ya devam mı yoksa ara verip metaphor'mu yapayım diye hemen hemen herkes aman hocam ara verme dedi. O yüzden Persona'dan sonra.
Şimdi servisten aradılar arızanın sebebi ssd'nin yanması. 3 gün önce bana kolaylık olsun diye yanacak olan ssd'den persona verilerini masaüstüne yani başka bir ssd'ye taşımıştım. Artık ilahi takdir mi dersiniz, Allah bize bağışladı mı dersiniz, hatta yalan mı söylüyorsunuz, takdir sizin.