• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Nyx14

Çaylak
O konuya da açıklık getireyim. Vaktinde mail yazmıştım ama son anda göndermekten vazgeçtim. Bittikten sonra yollamayı düşünüyorum. Sanırsam konsol için dediğin PS sürümü için soruyorsun, port ederiz sorun olmaz.

Not: Şöyle bir şey var firmalar genelde bitmiş projelerine güncelleme yapmayı istemezler, bunu aklınızda bulundurun.
Persona 5 tacticaya sonradan Türkçe eklemişlerdi belki buna da eklerler. Olursa xboxtan oynayacaz olmazsa pc den 2 büklüm oynayacaz.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Tactica için Türkçe çıktığında vardı, sadece unreleased idi. Biz Türkçe olduğunu ilk çıktığı gün fark etmiştik. Dosyaları kurcalarken. Sadece Türkçe değil Rusça ve 2 dil daha aynı idi. Sanırsam çıkış tarihine yetişmediği için öyle yapmışlardı. Burada durum farklı P5R bitmiş bir proje, ama iletişime geçip sınırları zorlayacağım.

Nyx14

Çaylak
Tactica için Türkçe çıktığında vardı, sadece unreleased idi. Biz Türkçe olduğunu ilk çıktığı gün fark etmiştik. Dosyaları kurcalarken. Sadece Türkçe değil Rusça ve 2 dil daha aynı idi. Sanırsam çıkış tarihine yetişmediği için öyle yapmışlardı. Burada durum farklı P5R bitmiş bir proje, ama iletişime geçip sınırları zorlayacağım.
Hocam çok sağolun başarırsanız çok memnun olurum.

emirhanglr

Çaylak
Teşekkür ederim, bir şeyim yok iyileştim. Seyahatlerimden dolayı üsye oldum 2 defa. En sonra antrenmanda kendimi fazla zorladım, karın kaslarım ağrıyordu, oturamıyordum. Kas yırtığı sandım ama bir şey çıkmadı.

Rage atacak bişi yok, emin ol en kısa sürede çıkarmaya çalışıyorum. Tüm boş vaktimi buna ayırıyorum. Düşün bir ac hayaranı olarak daha mirage bile oynayamadım, listemde en az 50 tane oyun birikti.

Elimdne gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, sırf en az hata ile keyfiniz bozulmadan oynayın diye. Sabırlı olun sadece çıkacak (ölmezsem tabii).
yok canım ölme de :D

Can95

Çaylak
pikachu aga ben oyunun xbox pc versiyonuna sahibim yamayı ona da port edecekmisiniz ona gore belki steamden indirimdeyken almayı düşünebilirim

bhasenes

Yönetici
Yönetici
pikachu aga ben oyunun xbox pc versiyonuna sahibim yamayı ona da port edecekmisiniz ona gore belki steamden indirimdeyken almayı düşünebilirim
Oyunu zaten xbox sürümünde oynuyorum, yani çalışıyor. Yama Steam'de de çalışıyor, merak etmeyin.
Ne zaman bitiyo test süreci aga ya
Fırsat buldukça oynuyorum oyunu, emin olun bir an önce çıkarmaya çalışıyorum. Sabırlı olun. Güneşli günler yakında. 😅
Aralığın sonuna doğru demişlerdi discordta bakalım o aralık 2024 aralık mı 2025 aralık mı
2024 dedik ama iş güç hastalık derken fazla uğraşamadım.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri