• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 3, Üyeler: 1, Misafirler: 2)

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Merhaba,
Benim bir sorum olucaktı bu yama ilk günden Xbox series s/x gelicek mi yada daha sonradanım mı olucak.
Ps4 gelir mi yama veya Nintendo switch gelir mi ?
Ben sadece konsol sahibiyim PC yok ilk hangisi gelirse oradan oyunu alıcam.
Gelirse yama nasıl kurulacak ben daha önce hiç yama ile oyun oynamadım.
Teşekkür ederim.
hepsine çıkacak yama, switch için biraz kararsızım sadece.
Hocam tahminen ne kadar sürede hazır olur.
süre yok, elimden geldiğince tüm boş vaktimi buna ayırıyorum.

dewux

Destekçi Üye
Oynamadığınız oyunlara yönlenin bu sürede benim tahminim 4-5 ay daha var gibi. Test süreci yorucu ve sıkıcı oluyor. İnsani bir şey. Çok sevdiğim BG3, e mod yapayım dedim oynamaktan gına geldi ve bıraktım. Test süreçleri ile uğraşmayanlar için anlam ifade etmeyebilir. Zaten sıkıcı geçen bu süreci Darlayarak daha fazla zora sokmayalım.

Bu arada, Translumo ve Mort anlık çeviri programları nefsinizi biraz giderebilir.

Zytex

Çaylak
Oynamadığınız oyunlara yönlenin bu sürede benim tahminim 4-5 ay daha var gibi. Test süreci yorucu ve sıkıcı oluyor. İnsani bir şey. Çok sevdiğim BG3, e mod yapayım dedim oynamaktan gına geldi ve bıraktım. Test süreçleri ile uğraşmayanlar için anlam ifade etmeyebilir. Zaten sıkıcı geçen bu süreci Darlayarak daha fazla zora sokmayalım.

Bu arada, Translumo ve Mort anlık çeviri programları nefsinizi biraz giderebilir.
translumoyu ilk defa duydum sence hangisi daha iyi

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri