gokalpbozkurt
Çırak
-
Öne çıkan konu
Site kontrol 32942758238. Ne bahtsız insanım ki yamalar çıkmadan önce JRPGlere merak sardım 1 yıl geç sevdalansak en azından beklemezdim
switch icinde gelsin hocam lutfenÖyle bişi yok daha, sadece yamayı konsollara göre uyarlayacağız. Konsol kırıksa kullanırsın, değilse zaten hiçbir oyuna hiçbir şey yapamazsın. Konsollarda bir şey yapmak istiyorsanız kırık olması şart.
Hocam Persona benzeri JRPG var mı ?@gokalpbozkurt bolca JRPG oyun var oynayacak merak etme problem dil destekleri olmaması ama ingilizcem var diyorsan önereceğim bir dünya JRPG oyun var sana
Sorun JRPG bulmak değil oynadığım başka JRPGler var ama güzel bir Türkçe yama ile Persona oynamak için bekliyorum bide Like a Dragon Infinite Wealth için bekliyorum.@gokalpbozkurt bolca JRPG oyun var oynayacak merak etme problem dil destekleri olmaması ama ingilizcem var diyorsan önereceğim bir dünya JRPG oyun var sana
Persona benzeri okul ve date konulu JRPG önerir misin ?Sorun JRPG bulmak değil oynadığım başka JRPGler var ama güzel bir Türkçe yama ile Persona oynamak için bekliyorum bide Like a Dragon Infinite Wealth için bekliyorum.
Üzgünüm şuan oynadıklarım bu tanıma girmiyor Ama bakmak istersen oynadıklarım;Persona benzeri okul ve date konulu JRPG önerir misin ?
Tamam cevap için sağolun.Üzgünüm şuan oynadıklarım bu tanıma girmiyor Ama bakmak istersen oynadıklarım;
Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven
Yakuza Like a Dragon
Final Fantasy VII Rebirth
Shin Megami Tensei V Vengeance(ATLUS'un 2024'te çıkan başka bir oyunu Persona'ya göre daha az hikaye daha çok dövüş)
Dragon Quest 3 Remake
Yakuza 0, Kiwami 1-2, Yakuza 3-4-5(Remasterları) ve 6'da serinin ilk ana karakteri olan Kazuma Kiryu ile oynuyorsun ve oyun türü Beat'em up.Tamam cevap için sağolun.
Hangi Yakuza oyunu ile başlamak lazım