dostum adam elinden geleni yapıyor iyi bir iş çıkartmak için emeğe saygısızlık yakışmaz çıkmayacağını düşünüyorsan kapa sayfayı girme birdahada bukadar basit.test sureci bahane arkadaslar bu yama cıkmaz
Dusuncemı belırtım cıkmaz dıye emege saygısızlık yokı adam en son forumda 19 ocakta aktıf olmus .ddostum adam elinden geleni yapıyor iyi bir iş çıkartmak için emeğe saygısızlık yakışmaz çıkmayacağını düşünüyorsan kapa sayfayı girme birdahada bukadar basit.
hocam eger gunde 2 saat oynasa bıle 2 ayda bıterdipikachu beye süphe duymanızı anlamıyorum daha önce onun işlerinden faydalanmadınız mı bitirdim test aşamasındayım dediği bir projeyi yarım bırakmaz zaman ayıramadığını zaten biliyoruz uzun sürmeside normal biliyorsunuzdur persona 5 in oynanıs süresi cok uzun ve cok fazla metin var
mantiken doğru ama adam boş vakitlerini bunun için harcadığını söylemisti herkes nasıl zamandan geçiyor bilemeyiz bende bekliyorum yamayıhocam eger gunde 2 saat oynasa bıle 2 ayda bıterdi
kimse aylar olduğunu unutmadı da kendinizin de bir insan olduğunuz biliyorsunuz demi her insanın özel hayatı var ara ara hasta olduğunu özel hayatında zor dönemlerden geçtiğini yazdı buraya da böyle durumlar da test sürecinin aylar sürmesi normal de beklemek niye zor geliyor çözemiyorum başka bir oyuna başla 1-2 hafta sonra gir foruma başka vakit geçirecek şeyler bulun olmadı uzun 3-4 sezonluk bir dizi de olur bir başlayın ona burayı rahatlıkla unutursunuzUnuttunuz mu acaba aylar oldu
yamayı yaptığı için teşekkür etmeniz gerekirken gidip bir de şöyle yorum atıyorsunuz ayıptırUnuttunuz mu acaba aylar oldu
kimse aylar olduğunu unutmadı da kendinizin de bir insan olduğunuz biliyorsunuz demi her insanın özel hayatı var ara ara hasta olduğunu özel hayatında zor dönemlerden geçtiğini yazdı buraya da böyle durumlar da test sürecinin aylar sürmesi normal de beklemek niye zor geliyor çözemiyorum başka bir oyuna başla 1-2 hafta sonra gir foruma başka vakit geçirecek şeyler bulun olmadı uzun 3-4 sezonluk bir dizi de olur bir başlayın ona burayı rahatlıkla unutursunuz
evet abi sanki piyasada başka hiç ürün yokmuş gibi triplere girmek mantıklı değil zibilyon tane jrp var piyasada gidin bakın birazyamayı yaptığı için teşekkür etmeniz gerekirken gidip bir de şöyle yorum atıyorsunuz ayıptır