• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

Lewin

Çaylak
Adamın en son aktivitesi 19 ocakta olmus adamın umrunda degıl .d 7/24 dcde aktıf bide zamanı yok demeyın bana

erdem_k

Çaylak
yani test sürecinde bence yamayı piyasaya salıp bizim geri bildirimlerimizle daha hızlı yamayı çıkaramazmıydı? şimdi bir düşündüm de 5 aydır test sürecinde zaten?

pikachu beye süphe duymanızı anlamıyorum daha önce onun işlerinden faydalanmadınız mı bitirdim test aşamasındayım dediği bir projeyi yarım bırakmaz zaman ayıramadığını zaten biliyoruz uzun sürmeside normal biliyorsunuzdur persona 5 in oynanıs süresi cok uzun ve cok fazla metin var

Lewin

Çaylak
pikachu beye süphe duymanızı anlamıyorum daha önce onun işlerinden faydalanmadınız mı bitirdim test aşamasındayım dediği bir projeyi yarım bırakmaz zaman ayıramadığını zaten biliyoruz uzun sürmeside normal biliyorsunuzdur persona 5 in oynanıs süresi cok uzun ve cok fazla metin var
hocam eger gunde 2 saat oynasa bıle 2 ayda bıterdi

Outworld

Çırak
Unuttunuz mu acaba aylar oldu
kimse aylar olduğunu unutmadı da kendinizin de bir insan olduğunuz biliyorsunuz demi her insanın özel hayatı var ara ara hasta olduğunu özel hayatında zor dönemlerden geçtiğini yazdı buraya da böyle durumlar da test sürecinin aylar sürmesi normal de beklemek niye zor geliyor çözemiyorum başka bir oyuna başla 1-2 hafta sonra gir foruma başka vakit geçirecek şeyler bulun olmadı uzun 3-4 sezonluk bir dizi de olur bir başlayın ona burayı rahatlıkla unutursunuz

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Bakın hepimiz insanız bunları okuyor ve etkilenmeden düzgün bir yama yapmaya çalışıyor.Siz iyi bir yama ile oynayın diye uğraşıyor biraz daha sabredin beklediğinize değsin.

yosuew

Çırak
kimse aylar olduğunu unutmadı da kendinizin de bir insan olduğunuz biliyorsunuz demi her insanın özel hayatı var ara ara hasta olduğunu özel hayatında zor dönemlerden geçtiğini yazdı buraya da böyle durumlar da test sürecinin aylar sürmesi normal de beklemek niye zor geliyor çözemiyorum başka bir oyuna başla 1-2 hafta sonra gir foruma başka vakit geçirecek şeyler bulun olmadı uzun 3-4 sezonluk bir dizi de olur bir başlayın ona burayı rahatlıkla unutursunuz
yamayı yaptığı için teşekkür etmeniz gerekirken gidip bir de şöyle yorum atıyorsunuz ayıptır
evet abi sanki piyasada başka hiç ürün yokmuş gibi triplere girmek mantıklı değil zibilyon tane jrp var piyasada gidin bakın biraz

arkadaşlar adam tek başına 110+ saatlik bir oyunu test ediyor yamalıyor hataları düzeltiyor çok mu kolay sanıyorsunuz adama teşekkür etmek yerine sanki yamayı çıkarmak zorundaymış gibi saçma sapan tavır alıyorsunuz sanki piyasada tek oyun persona 5 royalmış gibi davranıyorsunuz çok saçma

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri