clasherbecks61
Çırak
-
Öne çıkan konu
- #1,001
hangi api kullanarak yaptın?
hangi api kullanarak yaptın?
1000. yorumu ben atacaktım unutmuşum ya 3 gündür girmiyom foruma JNODBLKMŞDSGLMKŞSLMKDSDSGNMKL neyse hayırlı olsun1000 yorum olmuş hala bekliyoruz , bekleme devam)
bakalım kaç yıl daha yıllandırcakPikachu Bey şarap gibi yamayı yıllandırıyor böylece tadı daha güzel olacak![]()
API kullanmadım manueltranslation dosyası var ingilizce onu türkçeleştiriyorum, oynanılabilir hale geldiğinde paylaşırım, ara ara güncellerim. Daha font atmam lazım ama oyun izin vermiyor çözmem lazım, çeviri kısmında ise ana hikaye dialogları daha kaliteli olur oyunun geri kalanına göre, mekan isimleri çok sıkıntı mesela Shibuya daki underground mall'a yeraltı avm si demek zorunda kaldım sığmıyor yoksa gibi gibi. Gacha kısmında ss te gördüğün gibi anlaşılabilir oldu. Oto çeviriye Türkçe ekledim (deepl) artık Türkçe çeviriyor ama çok kötü kesinlikle düzenleme istiyor. Elimden geldiğince yapıyorum ama çok kaliteli bir şey beklemeyin.
switche uyarladım, sorun yokMicrosofttan bende aldım,inşallah uyarlanabilir yama,yoksa switche kalacaz,bir daha steamdan alasım yok.Bhasenes, arkadaşada çok teşekkürler,büyük emek var
teşekkürlerswitche uyarladım, sorun yok
Çok teşekkür ederim. Beklediğim haber geldi !!!switche uyarladım, sorun yok
eğer sorun cıkmazsa 5-10 gün icerisinde cıkacak inşallahMerhaba yama ne durumda ne zaman çıkar acaba bide xbox store verisyonunda çalışır mı steam de çok pahalı
Xbox storeda çalışacakMerhaba yama ne durumda ne zaman çıkar acaba bide xbox store verisyonunda çalışır mı steam de çok pahalı
Beklemedeyiz teşekkürlereğer sorun cıkmazsa 5-10 gün icerisinde cıkacak inşallah
Beklemedeyiz teşekkürlerBayram şekeri olur inşallah.![]()
OFFFFFFFBayram şekeri olur inşallah.![]()