Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

lunarly

Çaylak
Biraz önce persona 3 royali bitirdim 70 saat sürdü güzel bir yolculuktu biraz ara verip shin megami 5 devam edeceğim onuda bitirip öyle persona 5 geçmek istiyorum persona evrenini animelerden takip ediyordum ama oynamak ayrı bir deneyim bu oyunlarıda herkese tavsiye ederim bu külliyata yapımda sunumda ve çeviride emeği geçen herkese teşekkürler umarım nicelerini tecrübe ederiz
hocam oyle bir etki birakmis ki oyunun adini unutmussunuz sanirim:sleep::sleep::sleep:

pltolvsu

Çaylak
kolay gelsin hocam yakın zamanda atlusun diğer oyunlarına merak sardım shin megami tenseiye oynayan var mı acaba ? önerir misiniz ? bi arkadaşım milattan kalma persona oynamak istersen başlayabilirsin dedi ama emin olamadım..

kolay gelsin hocam yakın zamanda atlusun diğer oyunlarına merak sardım shin megami tenseiye oynayan var mı acaba ? önerir misiniz ? bi arkadaşım milattan kalma persona oynamak istersen başlayabilirsin dedi ama emin olamadım..
Shin Megami Persona'dan daha az hikaye daha çok dövüş içerir. Ayrıca Persona gibi zaman sınırı yoktur yani görevleri yapmadan önce istediğin kadar gezebilirsin.

milattan kalma persona? herhalde shin megami tensei v vengeance oynamamış herhalde hem türkçe dil desteği ve türkçe yerelleştirme var oyunda bir şans verin derim

Adelpha

Çırak
Persona 4 içün bir yama çalışması var forumda.
O yama duyurulduğundan bu yana çok güncellenmedi ve 2 aydır haber yok yama sahibinden hiçbir platformda. O yüzden devam eden projeden beklentinizi düşük tutmanızı tavsiye ederim şu an için. Çünkü önceki persona 4 golden yama çalışması da aynı şekilde yarım bırakılarak unutulmuştu. @Dandelion @Lcorazon

Outworld

Çırak
bilmeyenlere duyurulur Persona 5 Royal ve Persona 4 Golden şuan bilgisayar da Xbox uygulamasında indirim de hazır yamanın da çıkışı yakın iken almanızı tavsiye ederim Persona 5 Royal %60 indirimle 279,60 Lira, Persona 4 Golden %40 indirimle 209,39 Lira biraz pahalı gelebilir ama 700 liraya almaktansa 279 Liraya almak daha mantıklı oyunu bundan daha ucuz olur mu diye soracaklara olmaz yıllardır 200 liranın altına düştüğünü hiç görmedim Persona oyunlarının

haktug

Çırak
O yama duyurulduğundan bu yana çok güncellenmedi ve 2 aydır haber yok yama sahibinden hiçbir platformda. O yüzden devam eden projeden beklentinizi düşük tutmanızı tavsiye ederim şu an için. Çünkü önceki persona 4 golden yama çalışması da aynı şekilde yarım bırakılarak unutulmuştu. @Dandelion @Lcorazon
Yamayı yapan arkadaş yazdı. Yama devam ediyormuş

lunarly

Çaylak
bilmeyenlere duyurulur Persona 5 Royal ve Persona 4 Golden şuan bilgisayar da Xbox uygulamasında indirim de hazır yamanın da çıkışı yakın iken almanızı tavsiye ederim Persona 5 Royal %60 indirimle 279,60 Lira, Persona 4 Golden %40 indirimle 209,39 Lira biraz pahalı gelebilir ama 700 liraya almaktansa 279 Liraya almak daha mantıklı oyunu bundan daha ucuz olur mu diye soracaklara olmaz yıllardır 200 liranın altına düştüğünü hiç görmedim Persona oyunlarının
ne kadar surecek indirim bilgin var mi acaba

muptazella

Çaylak
Allah razı olsun 120 saatlik oyunu sayende nerdeyse bedavaya aldık

Realon

Çaylak
Sağ olasın kral

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri