Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

YigitShady

Destekçi Üye
Hmm, pek bilmiyorum ama şunu diyebilirim ki, eğer metinlerin tamamı oyunda gözükseydi +80 saat daha eklenirdi. Mesela oyunda "World" sırdaşı için biri planlanmış ama çıkarılmış. Metinleri duruyor.
Pikachu hocam konu acildigindan beri takipteyim 4.mesaj bana ait , umarim switch portuda gelir emeklerine saglik tekrardan kolay gelsin.

Draven

Çaylak
ağ bağlantısı tam olarak ne işe yarıyor. p3ryi oynarken hep açtım ve oyunu bitirdim daha bir kere onlinelık bir şey göremedim
Oyunu oynarken o gün neler yaptığının datasını alıp oyunu oynayan diğer herkesin datasıyla bir yüzdelik oluşturuyor. Ağ sekmesini açarak o gün insanların çoğunluğunun neler yaptığına bakıp o gün ne yapman gerektiğiyle ilgili bilgi sahibi olman için var ancak çok işe yaradığını söyleyemem.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
ağ bağlantısı tam olarak ne işe yarıyor. p3ryi oynarken hep açtım ve oyunu bitirdim daha bir kere onlinelık bir şey göremedim
Hiçbir işe yaramıyor, oyunun başında ne yapacağına dair kafan karıştığında 1 2 defa bakıyorsun o kadar. Bir de... hmm burası spoiler olacak oyunda görürsünüz. Kısaca varlığı yokluğundan farksız.
Ekli dosyayı görüntüle 9948

bu oyuna ne zaman gelir hocam türkçe yama(!)
Bunun ingilizcesi yok :D

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri