Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

shokun

Çırak
Oyunu oynarken o gün neler yaptığının datasını alıp oyunu oynayan diğer herkesin datasıyla bir yüzdelik oluşturuyor. Ağ sekmesini açarak o gün insanların çoğunluğunun neler yaptığına bakıp o gün ne yapman gerektiğiyle ilgili bilgi sahibi olman için var ancak çok işe yaradığını söyleyemem.
persona 3 te sınıfta sorulan sorulara ağdan millet ne cevap vermiş bakıp ona göre doğru cevap verebiliyoduk oralarda işe yarıyordu ya

bhasenes

Yönetici
Yönetici
deepL API bağlayarak yaptım fan yapımı yama değil bu
Buna İngilizce yama yapanlar gönüllü çevirmen diye biliyorum, sen api kullanarak anında çeviri uygulamaları ile oynuyorsun. Ona bir şey diyemem. Ama sorun şu, bu adamlar yamayı nasıl yaptı oyun dosyalarına mı yoksa hook ile mi? Bir de bu sürekli hem yama ham de oyun olarak güncelleme alıyor. Yani çekilecek dert değil. Böyle oyna gitsin.

Stl50

Çaylak
yama tam ne zaman biter acaba bir çıkış zamanı var mı
Şimdi gelelim yamaya, herhalde normal oynayışla 7 ila 10 günde bitecek bir bölüm kaldı. Ancak test yaptığım için tahminimce 25-30 günde biter gibi geliyor. Ama bakın yine söylüyorum, TARİH VERMİYORUM. Çünkü işlerimden dolayı aksaya bilir. Bu zamana kadar sabırla beklediniz. Az daha sabredin.
-Pikachu (44. sayfada)

huginn

Çaylak
Herkes senin gibi hayatsız değil gidip forumlarda 10000 sayfa yorum okumuyor. Kitap okuyorum ama senin gibi forumlarda sürtüp milyonlarca sayfa okumuyorum özürlü gibi :D
10000 sayfa yorum oku diyen yok 2 sayfa önceye gitsen görürdün zaten yorum yazmadan önce 1 2 sayfa bakmak çok mu zor şu tavrına bak kitap okuyorum diyor bide okumaya devam dostum aferin sana

ücretsiz sürümdede yapılabiliyor, ayda 500.000 karakter sınırı var. paralı versiyonda ayda 1.000.000 karaktere kadar çıkıyor üstüne her 1.000.00 milyon karakterde 25 dolar ödüyorsun .
kanka direkt uygulama adı verir misin agent diye bir program var şu an içindeki google çeviri kötü çeviriyor deepl çeviri çevirmiyor zaten bing translate vasat bayağı.

derken bu mesajı göndermeyi de unutmuşum :p kendime ocr tabanlı gerçek zaman çevirebilen bir program yaptım.

Quiew

Çaylak
Merhabalar Hocam , Kolay gelsin. Bildiğim kadarıyla baya baya metini olan bir oyun ve bir yılda aslında tek kişi tarafından çevirilemeyecek kadar büyük aslında. Acaba bu yama kaç kişi tarafından yapıldı? Ve genel olarak oyunda neler çevirilmedi oyunun havasını bozmamak için?

haktug

Çırak
Merhabalar Hocam , Kolay gelsin. Bildiğim kadarıyla baya baya metini olan bir oyun ve bir yılda aslında tek kişi tarafından çevirilemeyecek kadar büyük aslında. Acaba bu yama kaç kişi tarafından yapıldı? Ve genel olarak oyunda neler çevirilmedi oyunun havasını bozmamak için?
Tek başına çevirdi. Persona adları hariç galiba çoğu şey çevrildi.

Outworld

Çırak
Vay be, helal olsun. Makine kullandı mı peki ?
o konuda ben de emin değilim de makine olsa çevirip yayınlardı yani test aşaması için bu kadar uğraş vermezdi kendi dediğinden yola çıkarsak Persona 3 Reload'un kalitesinde Türkçe yama ki yeterli yani hikayeyi anlayabileceğiz en azından oynarken bir sıkıntı yaşayacağımız sanmıyorum bir iki video atmıştı gayet kaliteli görünüyordu

Darkrai

Çaylak
Biraz önce persona 3 royali bitirdim 70 saat sürdü güzel bir yolculuktu biraz ara verip shin megami 5 devam edeceğim onuda bitirip öyle persona 5 geçmek istiyorum persona evrenini animelerden takip ediyordum ama oynamak ayrı bir deneyim bu oyunlarıda herkese tavsiye ederim bu külliyata yapımda sunumda ve çeviride emeği geçen herkese teşekkürler umarım nicelerini tecrübe ederiz

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri