Elinize sağlık
M muammergult Çaylak 9 Kas 2025 #604 Oyunu 1.0.0 olarak bulabildim ve yamayı attım isim yazma yerinden sonra donuyor gitmiyor. Oyunu 1.1.1 updatesini nerden indirebiliriz ?
Oyunu 1.0.0 olarak bulabildim ve yamayı attım isim yazma yerinden sonra donuyor gitmiyor. Oyunu 1.1.1 updatesini nerden indirebiliriz ?
Pikachu24 Çırak 16 Kas 2025 #606 muammergult' Alıntı: Oyunu 1.0.0 olarak bulabildim ve yamayı attım isim yazma yerinden sonra donuyor gitmiyor. Oyunu 1.1.1 updatesini nerden indirebiliriz ? Genişletmek için tıkla ... Ziperto'da var oradan indirebilirsin. Son düzenleme: 16 Kas 2025
muammergult' Alıntı: Oyunu 1.0.0 olarak bulabildim ve yamayı attım isim yazma yerinden sonra donuyor gitmiyor. Oyunu 1.1.1 updatesini nerden indirebiliriz ? Genişletmek için tıkla ... Ziperto'da var oradan indirebilirsin.
C cennem Çaylak 1 Ara 2025 #607 Bunu versiyon 1.0 a yükledim çalılıyor. Ancak ileride uyuşmazlık olur mu acaba? Yani tercüme kayması filan?
Bunu versiyon 1.0 a yükledim çalılıyor. Ancak ileride uyuşmazlık olur mu acaba? Yani tercüme kayması filan?
K Kenan35 Çaylak Bugün 13:10 #612 hocam link'i hem göremedim hemde bulamadım daha belirgin yapabilirmsiniz. switch için var ama emülatör için yok yada ben göremedim yardım
hocam link'i hem göremedim hemde bulamadım daha belirgin yapabilirmsiniz. switch için var ama emülatör için yok yada ben göremedim yardım