Elinize sağlık
M muammergult Çaylak 9 Kas 2025 #604 Oyunu 1.0.0 olarak bulabildim ve yamayı attım isim yazma yerinden sonra donuyor gitmiyor. Oyunu 1.1.1 updatesini nerden indirebiliriz ?
Oyunu 1.0.0 olarak bulabildim ve yamayı attım isim yazma yerinden sonra donuyor gitmiyor. Oyunu 1.1.1 updatesini nerden indirebiliriz ?
Pikachu24 Çırak 16 Kas 2025 #606 muammergult' Alıntı: Oyunu 1.0.0 olarak bulabildim ve yamayı attım isim yazma yerinden sonra donuyor gitmiyor. Oyunu 1.1.1 updatesini nerden indirebiliriz ? Genişletmek için tıkla ... Ziperto'da var oradan indirebilirsin. Son düzenleme: 16 Kas 2025
muammergult' Alıntı: Oyunu 1.0.0 olarak bulabildim ve yamayı attım isim yazma yerinden sonra donuyor gitmiyor. Oyunu 1.1.1 updatesini nerden indirebiliriz ? Genişletmek için tıkla ... Ziperto'da var oradan indirebilirsin.
C cennem Çaylak Pazartesi saat 11:27'de #607 Bunu versiyon 1.0 a yükledim çalılıyor. Ancak ileride uyuşmazlık olur mu acaba? Yani tercüme kayması filan?
Bunu versiyon 1.0 a yükledim çalılıyor. Ancak ileride uyuşmazlık olur mu acaba? Yani tercüme kayması filan?