09:05:00

Pokemon Legends: Z-A Türkçe Yama İsteği

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

poker38

Çaylak
Pokemon Legends: Z-A oyunu için Türkçe yama talebimi paylaşmak istiyorum. Oyun global olarak yeni çıktı ve hikaye, görevler, diyaloglar oldukça yoğun. İngilizce bilmeyen veya daha rahat bir oyun deneyimi yaşamak isteyen Türk oyuncular için Türkçe yama büyük bir ihtiyaç.

Bu oyunu Türkçe oynamak isteyen çok kişi olduğuna inanıyorum. Eğer bu konuda çalışma yapmayı düşünen çevirmenler, modcular veya ekipler varsa elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız. Topluluktan da destek, fikir ve katkı bekliyorum.

Bu başlık altında fikir alışverişi yapabilir, çeviri sürecine katkı sağlayabilir ve koordinasyon oluşturabiliriz.

Türkçe yama konusunda destek verebilecek herkese şimdiden teşekkürler!

phaa

Çırak
Aynı şekilde düzgün bir Türkçe ile ifade edemesem de bende katılıyorum aynı dediklerine 😃 hatta tam ben aynı cümleleri yazıyordum ki sen yazınca katılmakla yetineyim bu defa dedim 😃😃

poker38

Çaylak
Konuyu güncelliyorum, çünkü ilgi var ama yorum göremiyorum.
Gerçekten bu oyunu Türkçe oynamak isteyen varsa bir selam bıraksın 🙏
Beraber harekete geçelim!

Konuyu güncelliyorum, çünkü ilgi var ama yorum göremiyorum.
Gerçekten bu oyunu Türkçe oynamak isteyen varsa bir selam bıraksın 🙏
Beraber harekete geçelim!
Benim bildiğim scarlet ve legend z-a 'yı @bhasenes çeviriye başlamış. İkisine de konu açmıştım, oraya oyunun menüsünün türkçe şekilde fotoğrafını atmış, yani buradan çeviriye başladığı anlaşılıyor, sağolsun

Hocam ing Metin dosyasını paylasmıssınızda ben translate ile iyi kotu cevirip denemek istiyorum. Pokémon Legends: Z-A oyununu EDEN Emulatoru ile oynuyorumda. metin txt yi turkce yaparsak eger hangi klasore hangi uzantıda ve nasıl yukleyebiliriz.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri