Star Trucker

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Exor86

Çaylak
Merhaba
Oyun yeni çıktı ve Game Pass'de oynanabiliyor.
Klasik bir tır sürüp yük taşıma oyunu fakat uzayda yapıyorsunuz. Ayrıca; aracınızı el ile tamir edebiliyor, basınç vs. gibi ayarları da yapıyorsunuz. Örneğin; hasar aldığınızda aracınızda delikler açılıyor ve hava kaybediyor. Dışarı çıkıp tamir etmezseniz basınç düşüyor ve araç içinde havasız kalabiliyorsunuz. Bunun gibi bir çok dinamik eklemişler.
Oyunun maalesef Türkçe dil seçeneği yok fakat ayarlar bölümünden dil seçenek bölümü mevcut. Bu oyuna Türkçe eklenirse çok daha iyi olabilir.
Şimdiden teşekkür ederim.

Oyunun bağlantısı
 

yamarro

Destekçi Üye
Öncelikle, sitenizdeki Türkçe yama çalışmaları sayesinde birçok oyunun daha erişilebilir hale geldiği için teşekkür etmek isterim. Sitenizin oyun dünyasına kattığı değer takdire şayan.

Bu mesajımla, uzun süredir büyük bir keyifle oynadığım Star Trucker oyununa Türkçe bir yama yapılması talebimde bulunmak istiyorum. Star Trucker, uzay taşımacılığı simülasyonu ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan, oldukça popüler bir oyun.

Türkçe bir yama sayesinde oyunun keyfi katlanarak artacaktır. Özellikle uzay teması ve detaylı mekanikleri sayesinde Türkçe yama ile oyun çok daha etkileyici bir hale gelecektir.

Eğer mümkünse, Star Trucker oyununa Türkçe yama ekleme konusunda bir çalışma başlatmanızı rica ederim. Sitenizin büyük oyunsever kitlesi, bu yama sayesinde hem Star Trucker'a olan ilgisini artıracak hem de sitenize olan bağlılığını güçlendirecektir.

Talebimle ilgili değerlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Exor86

Çaylak
Bilmiyorum fakat xml dil dosyalarının olduğu klasörün içinde bir klasör daha vardı. İsminde font gibi birşey geçiyor. Sanırım oradan yapılıyor.
 

MonRaido

Çaylak
UsedGlyphs_en.txt
harfleri böyle tanımlama yapmış tanımlamaya türkçe karakterleri ekledim işe yaramadı.

oyun içinde 3 font var ama değiştirme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum
 

MonRaido

Çaylak
kullanabiliyoruz türkçe karakterleri değiştirdim ama bazı yerlerde tekleme olabilir arayüz fontu çok gıcık küçük i yi I ile değiştiritiyor
şu anda kullanılabilir oldu
 

Exor86

Çaylak
Aslında bu şekilde paylaşsan kullanmaya başlasak. Hem başka sorunları da test etmiş oluruz. O arada belki sende Türkçe karakter sorununu çözersin.
 
Son düzenleme:

yamarro

Destekçi Üye
kod kısımlarında sorun yapmış çeviri onları düzeltiyorum
kanka malesef bu sorun hakkında bilgisi olan birini tanımıyorum.
google gemini den destek almayı dener misin? Chatgpt den daha başarılı şu an belki sana yardımcı olabilir.
bu arada uğraştığın için teşekkürler. Kafana sağlık
 

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst