hocam cihazı aldığımdan beri hiç güncellemedim güncellememde kararlı bir sürümdeyim yeni sürüme geçip hatalarla uğraşasım yok.Bendede öyle kalıyordu çözüm OFW nin sürümünü en az 20.00 yapmak, atmosferi de güncellemeyi unutma brick edersin cihazı.
Hocam siz bilirsiniz ben de yama için güncellemiştim oynayamadığın oyun olmadıkça güncellememek en mantıklısıhocam cihazı aldığımdan beri hiç güncellemedim güncellememde kararlı bir sürümdeyim yeni sürüme geçip hatalarla uğraşasım yok.
başka indirilebilecek güvenli bi site biliyomusunuz zelda totk için.??Korsan içerik olduğu için şüpheli diyor en çok kullanılan site sanırım şuan nxbrew ama yinede dikkat etmenizi öneririm reklamlara filan.
Maalesef bilmiyorum hocam nintendo kapatıyor siteleri o yüzden site kalmadı.başka indirilebilecek güvenli bi site biliyomusunuz zelda totk için.??
Tüm yazılım mühendisi olarak taktım bu konuya tüm günümü verdim böyle bir kesin sonuca vardım(yukarıdaki mesaj ) . Elinize sağlık teşekkür ederim . İngilizce bilsekte deneyimi Türkçe hissetmek farklı bir ambians yaratıyor .Maalesef bilmiyorum hocam nintendo kapatıyor siteleri o yüzden site kalmadı.