09:05:00

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Türkçe Yama —Final

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 4, Üyeler: 0, Misafirler: 4)

Pikachu24

Çırak
system de yazan 20.1.1/AMS 1.9.1/E yazıyo bunun bi çözümü varmı merak ediyorum ama 1.4.1 değil bence çünkü daha yeni CFW yaptırdım
O cihazın firmware sürümleri oyunun sürümü için oyunun üstüne gel sanırım + tuşuydu ona bas ve orda yazar mesela ver. 1.21 gibi ordan oyunun sürümü öğrenirsin. ben o fw sürümlerini kullanıyorum yamaya uygunlar

edstafer

Çaylak
O cihazın firmware sürümleri oyunun sürümü için oyunun üstüne gel sanırım + tuşuydu ona bas ve orda yazar mesela ver. 1.21 gibi ordan oyunun sürümü öğrenirsin. ben o fw sürümlerini kullanıyorum yamaya uygunlar
bastım tuşa 1.4.1 yazıyo bunun bi çözümü varmı? benim sürümü günceleyip 1.21 falan yapabilirmiyim
fazla şey istiyosam özür dilerim ama sadece keyifli ve türkçe oyun oynamak istiyorum

Son düzenleme:

bhasenes

Yönetici
Yönetici

RazielSekai

Destekçi Üye
Destekçi Üye
ryujinx de yamayı çalıştıran var mı beyler sürüm doğru mod klasörüne attım aktif görünüyor bölge avrupa dil ingilizce ancak oyun da bir değişiklik olmadı yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim

Lazy0

Çaylak
Beyler kusura bakmayın alakasız olcak ama oyunu nerden indirsem indiyim switch in oyuna girerken ki siyah ekranında kalıyor yardımcı olabilcek var mı bilgisi olan falan ?

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri