Sıkmak gibi olmasın ama lütfen zelda breath of the wildada güncelleme getirin şuan oyun 1.80 sürümünde hiçbir repo 1.60 güncellemesi vermiyor 1.80 sürümü veriyor internettede yok 1.60 sürümü bugün yarım saat araştırdımYeni güncellemelere bakacağım. Sanırsam botw'ye de güncelleme gelmiş.
nsw2u sitesinde varSıkmak gibi olmasın ama lütfen zelda breath of the wildada güncelleme getirin şuan oyun 1.80 sürümünde hiçbir repo 1.60 güncellemesi vermiyor 1.80 sürümü veriyor internettede yok 1.60 sürümü bugün yarım saat araştırdım
Teşekkürler ama site pek güvenilir durmuyor daha önce kullandınız mı? Kaspersky ve Mcafee siteye virüs uyarısı attınsw2u sitesinde var
Teşekkürler ama site pek güvenilir durmuyor daha önce kullandınız mı? Kaspersky ve Mcafee siteye virüs uyarısı attı
Site güvenilir. Eğer alternatif arıyorsan, nxbrew'e bakabilirsin.Teşekkürler ama site pek güvenilir durmuyor daha önce kullandınız mı? Kaspersky ve Mcafee siteye virüs uyarısı attı
Tamamdır, teşekkürler siz diyorsanız güvenim tamSite güvenilir. Eğer alternatif arıyorsan, nxbrew'e bakabilirsin.
Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Bendeki Tinfoil' de de tıpkı sizdeki gibi hem BASE hem de aynı kodlu (0100F2C0115B6800) UPD dosyası vardı başka bir dosya yoktu.Hocam tinfoil üzerinden downgrade şöyle yapılıyor öncelikle tinfoilde installed kısmına gel ordan oyunun üzerine gel X tuşuna bas orda bir menü açılacak o menüde sende kaç tane vardır bilmiyorum ama 1.21 sürümünde olan biri için 2 tane var bir BASE biri UPD orda UPD de sadece 0100F2C0115B6800 bu kodlu UPD olmalı diğer UPD leri sil sakın BASE'i silme eğer internetten sıfırdan kurmak istersen ise JKSV uygulamasını indir switche kimin paketini kullanıyorsun bilmiyorum ama TO sının yaptığı CFW paketinde var JKSV, sanırım homebrew app storedada var ordanda indirebilirsin eğer yoksa internetten indirip switche kuracaksın ordan oyunun save ni al sonra oyunu silip tekrar kur bak eğer oyuna girdiğinde sıfırdan başlamışsın gibi save gitmişse JKSV den aldığın save i yine JKSV üzerinden geri döndürürsün save i burda dikkat etmen gereken bence oyunu silip tekrar kurmadan önce JKSV den aldığın save i ne olur ne olmaz pc'yede bir kopyasını at garanti olsun umarım işine yarar. @MaxeLL
Hocam işinize yaradığına sevindim bende bu oyunu yamasıyla oynuyorum cidden mükemmel bir yama ve oyunu sizin de Türkçe yamalı bir şekilde oynayabilcek olmanız güzel bir şey iyi oyunlar.Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Bendeki Tinfoil' de de tıpkı sizdeki gibi hem BASE hem de aynı kodlu (0100F2C0115B6800) UPD dosyası vardı başka bir dosya yoktu.
Sonra, biraş araştırınca oyunun tüm update'lerini silmenin ve v.1.0' a geri çekmenin aşağıdaki videoyla yolunu buldum ve v.1.0'a çektikten sonra muhtelif yerlerde bulduğum 1.2.1. update dosyasıyla (link vermek kurallara aykırı mı bilmiyorum ama google'da ufak bir aramayla buluyorsunuz 1.2.1. update dosyasını) update yapınca şu an Türkçe yamayı çalıştırabildim.
Tekrar teşekkür ederim.
Hafta sonu %100 yama yayınlayacağım. şu anda sadece gerudo kasabası kaldı.@bhasenes BOTW 1.8.2 ve TOTK 1.4.2 sürümüne güncellendi hocam, eğer güncelleme çalışmanız varsa son sürümlere bir bakarsanız diye bilgilendireyim dedim. Elinize sağlık.
Harika gelişme hocam beklemedeyiz.Hafta sonu %100 yama yayınlayacağım. şu anda sadece gerudo kasabası kaldı.
yamaya nerden ulaştın?Çok iyi oldu hiç bir şey anlamıyordum çok teşekkürler.
Hesabı doğruladıysan like atman yeterli ordaki linkten indir denilen adımları yap.zelda totk yamasına nası ulaşabilirim lütfen bana yardım edin oyuna başlamak istiyorum ama yamam olmadığı için oynayamıyorum help me .
saol teşşekürler.Hesabı doğruladıysan like atman yeterli ordaki linkten indir denilen adımları yap.