09:05:00

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Türkçe Yama —Final

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 6, Üyeler: 0, Misafirler: 6)

Dandelion

Çaylak
yamayı yakında bitireceğinizi umuyorum. Acaba yamanın bitmiş halini oyunun 1.4 sürümüne uygun yapabilir misiniz? yeni güncellemede çok bir şey yapmadılar ama son sürümde oynamak her türlü daha iyidir.

bhasenes

Yönetici
Yönetici

MaxeLL

Çaylak
Hocam tinfoil üzerinden downgrade şöyle yapılıyor öncelikle tinfoilde installed kısmına gel ordan oyunun üzerine gel X tuşuna bas orda bir menü açılacak o menüde sende kaç tane vardır bilmiyorum ama 1.21 sürümünde olan biri için 2 tane var bir BASE biri UPD orda UPD de sadece 0100F2C0115B6800 bu kodlu UPD olmalı diğer UPD leri sil sakın BASE'i silme eğer internetten sıfırdan kurmak istersen ise JKSV uygulamasını indir switche kimin paketini kullanıyorsun bilmiyorum ama TO sının yaptığı CFW paketinde var JKSV, sanırım homebrew app storedada var ordanda indirebilirsin eğer yoksa internetten indirip switche kuracaksın ordan oyunun save ni al sonra oyunu silip tekrar kur bak eğer oyuna girdiğinde sıfırdan başlamışsın gibi save gitmişse JKSV den aldığın save i yine JKSV üzerinden geri döndürürsün save i burda dikkat etmen gereken bence oyunu silip tekrar kurmadan önce JKSV den aldığın save i ne olur ne olmaz pc'yede bir kopyasını at garanti olsun umarım işine yarar. @MaxeLL
Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Bendeki Tinfoil' de de tıpkı sizdeki gibi hem BASE hem de aynı kodlu (0100F2C0115B6800) UPD dosyası vardı başka bir dosya yoktu.

Sonra, biraş araştırınca oyunun tüm update'lerini silmenin ve v.1.0' a geri çekmenin aşağıdaki videoyla yolunu buldum ve v.1.0'a çektikten sonra muhtelif yerlerde bulduğum 1.2.1. update dosyasıyla (link vermek kurallara aykırı mı bilmiyorum ama google'da ufak bir aramayla buluyorsunuz 1.2.1. update dosyasını) update yapınca şu an Türkçe yamayı çalıştırabildim.

Tekrar teşekkür ederim.

Pikachu24

Çırak
Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Bendeki Tinfoil' de de tıpkı sizdeki gibi hem BASE hem de aynı kodlu (0100F2C0115B6800) UPD dosyası vardı başka bir dosya yoktu.

Sonra, biraş araştırınca oyunun tüm update'lerini silmenin ve v.1.0' a geri çekmenin aşağıdaki videoyla yolunu buldum ve v.1.0'a çektikten sonra muhtelif yerlerde bulduğum 1.2.1. update dosyasıyla (link vermek kurallara aykırı mı bilmiyorum ama google'da ufak bir aramayla buluyorsunuz 1.2.1. update dosyasını) update yapınca şu an Türkçe yamayı çalıştırabildim.

Tekrar teşekkür ederim.
Hocam işinize yaradığına sevindim bende bu oyunu yamasıyla oynuyorum cidden mükemmel bir yama ve oyunu sizin de Türkçe yamalı bir şekilde oynayabilcek olmanız güzel bir şey iyi oyunlar.

orhanbey

Çaylak
@bhasenes BOTW 1.8.2 ve TOTK 1.4.2 sürümüne güncellendi hocam, eğer güncelleme çalışmanız varsa son sürümlere bir bakarsanız diye bilgilendireyim dedim. Elinize sağlık.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
@bhasenes BOTW 1.8.2 ve TOTK 1.4.2 sürümüne güncellendi hocam, eğer güncelleme çalışmanız varsa son sürümlere bir bakarsanız diye bilgilendireyim dedim. Elinize sağlık.

Hafta sonu %100 yama yayınlayacağım. şu anda sadece gerudo kasabası kaldı.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri