-
Öne çıkan konu
- #2,481
1.9.1 sürümü? 1.4.1 olmasın o?bende 1.9.1 sürüm varda acaba bu yüzden mi yamayı kuramıyorum veya bi çözümü varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen
1.9.1 sürümü? 1.4.1 olmasın o?bende 1.9.1 sürüm varda acaba bu yüzden mi yamayı kuramıyorum veya bi çözümü varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen
son durum ne oldu hocam yamanınHafta sonu %100 yama yayınlayacağım. şu anda sadece gerudo kasabası kaldı.
O cihazın firmware sürümleri oyunun sürümü için oyunun üstüne gel sanırım + tuşuydu ona bas ve orda yazar mesela ver. 1.21 gibi ordan oyunun sürümü öğrenirsin. ben o fw sürümlerini kullanıyorum yamaya uygunlarsystem de yazan 20.1.1/AMS 1.9.1/E yazıyo bunun bi çözümü varmı merak ediyorum ama 1.4.1 değil bence çünkü daha yeni CFW yaptırdım
bastım tuşa 1.4.1 yazıyo bunun bi çözümü varmı? benim sürümü günceleyip 1.21 falan yapabilirmiyimO cihazın firmware sürümleri oyunun sürümü için oyunun üstüne gel sanırım + tuşuydu ona bas ve orda yazar mesela ver. 1.21 gibi ordan oyunun sürümü öğrenirsin. ben o fw sürümlerini kullanıyorum yamaya uygunlar
1.4.1'in yaması hazır çok ufak bir gözden geçireceğim. Normalde hafta sonu yayınlayacaktım ama fırsatım olmadı. Bugüne yetişir umarım.Eyvallah
teşekkürler. eyw1.4.1'in yaması hazır çok ufak bir gözden geçireceğim. Normalde hafta sonu yayınlayacaktım ama fırsatım olmadı. Bugüne yetişir umarım
Oyuna yine güncelleme gelmiş 1.4.2 olmuş. Bu 1.4 ve üzeri güncellemeler, switch 2 için mi? Emulatorde de bir fark yaratıyor mu acaba?1.4.1'in yaması hazır çok ufak bir gözden geçireceğim. Normalde hafta sonu yayınlayacaktım ama fırsatım olmadı. Bugüne yetişir umarım.
bi fark yaratıyomu bilmiyorum ama bende nintendo swicht var ben güncellemeyi attım 1.4.2 olduOyuna yine güncelleme gelmiş 1.4.2 olmuş. Bu 1.4 ve üzeri güncellemeler, switch 2 için mi? Emulatorde de bir fark yaratıyor mu acaba?
yeni güncelleme ile 1.4.2 oldu yeni gelicek yama 1.4.2 yi kapsıyor demi?1.4.1'in yaması hazır çok ufak bir gözden geçireceğim. Normalde hafta sonu yayınlayacaktım ama fırsatım olmadı. Bugüne yetişir umarım.
birisi cevap vericekmi??1.4.2 zelda totk yaması hazırmı???????
Adamların yama+iş+kendi hayatları var hemen çıkmaz sabırlı olmalıyız.birisi cevap vericekmi??