09:05:00

The Punisher Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

sametcold

Çevirmen
Çevirmen
Gemini_Generated_Image_2eriov2eriov2eri.jpg

Proje Yöneticisi

Çeviri

Test

Paketleme

Kurulum

Adsız.jpg
Adsız1.jpg
Adsız2.jpg
Adsız3.jpg
Adsız4.jpg
Adsız5.jpg
Adsız6.jpg
Adsız7.jpg

Merhaba oyun severler ve adalet dağıtıcıları,
Oyun dünyasının gördüğü en sert, en vahşi ve en acımasız çizgi roman uyarlamalarından biri olan efsanevi The Punisher (2005) oyunu için hazırladığım Türkçe yama çalışmasını tamamladım! Ailesinin mafya tarafından katledilmesinin ardından suç dünyasına karşı tek başına savaş açan Frank Castle’ın (İnfazcı) hikayesine tamamen Türkçe olarak ortak olmaya hazır olun. Bu yama sayesinde oyundaki tüm ana hikayeyi, düşmanları konuşturduğunuz o ikonik sorgulama sahnelerini, gazete kupürlerini, günlükleri ve Frank'in iç seslendirmelerini hiçbir detayı kaçırmadan kendi dilinizde deneyimleyebilirsiniz. ÖNEMLİ NOT: Oyunda giriş kısmının İngilizce olarak bıraktım oyundaki o yeri yapılamaz mıydı tabi ki de yapılabilirdi ama oturup oyunun exe sine saatlerce dll yazmam gerekirdi Resim ile gösterdim zaten Rus versiyonun da yapmıştım oyun için önemli olan yerler zaten Ara videolar alt yazılar konuşma diyalogları ve etkileşimli yerler Türkçedir Kurulum yerini (resimle) gösterdim

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Kalibrexx

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Harbiden bizim gibi retro sever insanlara büyük hizmet yapıyorsun. Yeni oyunlara sürüyle grup türkçe yama getiriyor ama şöyle 2000 li yıllara gittiğimizde bir çok oyunun halen türkçe yaması çevrilmemiş oluyor. Ellerine sağlık. Keşke Splinter Cell Double Agent oyununun türkçe yamasını korsana uyarlasan

Kalibrexx

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Bu arada oyunun Türkçe yamasını kuramadım bat dosyasını ana dizine değilde görseldeki klasöre de attım bat dosyasını çalıştırdım ama pyhton yok gibi hatalar veriyor. Oyun zaten terkedilmiş yazılım kategorisine giriyor direkt yamalı oyunu paylaşsan da olurdu

sametcold

Çevirmen
Çevirmen
Bu arada oyunun Türkçe yamasını kuramadım bat dosyasını ana dizine değilde görseldeki klasöre de attım bat dosyasını çalıştırdım ama pyhton yok gibi hatalar veriyor. Oyun zaten terkedilmiş yazılım kategorisine giriyor direkt yamalı oyunu paylaşsan da olurdu
sadece punisher_apply.py çalıştır bakalım yüklüyor mu bir dene bakalım belki bat sorun vardır dene bakalım cevabını bekliyorum

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri