• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Wartales Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Rckk

Çaylak
cannot delete output file hatası alıyorum oyun ana dizinine atıp çıkan install uygulamasını kurmaya çalıştığımda yardımcı olabilecek var mı

SnyGL

Çaylak
beyler bu yamada bazı seçenekli bölümlerde takılıyor mesela grimmer vilayettindeki arenadaki görevi yapınca son konuşmada takılıyor konuşma ilerlemiyor ve dili değiştirmek gerekiyor bu olduğundada görevi birdaha yapman gerekiyor. sorun bu şekilde teşekkürler yama için

bba53

Çaylak
beyler bu yamada bazı seçenekli bölümlerde takılıyor mesela grimmer vilayettindeki arenadaki görevi yapınca son konuşmada takılıyor konuşma ilerlemiyor ve dili değiştirmek gerekiyor bu olduğundada görevi birdaha yapman gerekiyor. sorun bu şekilde teşekkürler yama için
Evet aynı durumu ben de yaşadım oyun bozuk sandım ama yamadanmış demek ki onun dışında bir sorun görmedim yama başarılı ama o görevden sonra ben sildim oyunu ilerlemiyordu

SnyGL

Çaylak
Evet aynı durumu ben de yaşadım oyun bozuk sandım ama yamadanmış demek ki onun dışında bir sorun görmedim yama başarılı ama o görevden sonra ben sildim oyunu ilerlemiyordu
dili değiştir ilerlettir görevi devam edebiliyorsun ama sonra birdaha dil değiştirmek gerekiyor. buna çözüm lazım :(

ereninc5

Destekçi Üye
ana dizine atıyorum siyah ekranda kalıyo açılmıyo (steam)

Ekli dosyalar

• resim_2023-06-20_215440230.png
    resim_2023-06-20_215440230.png
    18.7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6