• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Wartales Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Swat

Yönetici
Yönetici
yani bu oyun yeni çıkmış bir oyun haftada bir güncelleme alıyor her güncellemede destekçi üyeleri beklememiz mi gerekicek cidden
destekçi üyeleri hedef gösterecek söylemde bulunmayınız.
Destekçi üyeleri beklemiyorsunuz.
Bu kararı yamayı yapan kişi alıyor.
Her güncelleme aldığında uyarlamak için saatlerimi harcıyorum.
verdiğimiz emeğin değerini bilen bize destek olan üyelerimize elbette öncelik vereceğim.

flereous

Çaylak
kimseyi hedef falan gösterdiğim yok ayrıca verdiğiniz emeğin değerini bilerek buraya gelip yorum yapıyoruz üye oluyoruz neden sadece maddiyata bakıyosunuz? size destek olan değerli üyelere daha farklı şekilde öncelik verebilirsiniz

Son düzenleme:

Mrfaruk

Çaylak
İlk başta destek olmak amacıyla bağış yapmayı düşündüm ama 3 dolar bu kur farkında çok fazla oyunun yarısı kadar destek bekliyorsunuz. Birde neden DOLAR onu da anlamış değilim. Her güncelleme de bu şekilde olacaksa ana dilinde oynarım daha iyi neyse iyi günler.

flereous

Çaylak
ayrıca destekçi üyelerin bile bu durumdan mutlu olacağını düşünmüyorum. üyelerinizi bile diğer üyeler diye ayırıyosunuz verdiğiniz cevap bile hoş değil

erede

Destekçi Üye
oyun çıkalı aylar oldu. ben hala tr yamalı oynayamadım. tam güncel sürümü herkese açıyorsunuz oyuna yeni güncelleme geliyor. eski yama da kullanılamaz hale geliyor. şimdi bu yamayı herkese açana kadar oyuna bug fix gelicek yine kullanamıyacagız. en iyisi ana dilinde oynamak vaz geçtim tr yama beklemekten.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri