bedirhancolak
Çırak
Yama sorunlu ve yeni yaması çıkmış o yüzden siliyorum. Yeni yamasının linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Çok anlamıyorum ama çeviren kişi çok farklı bir şekilde çevirmiş ve sanırım baştan çevirmek gerekiyor yamayı adam etmek için.Hocam gamepass'e uyumlu hale getirirseniz süper olur. Çoğu kişi ordan oynuyor zaten.
Eskiden gamepass için yama yapılmıyordu ama artık gelen güncellemelerle yapılıyor.Çok anlamıyorum ama çeviren kişi çok farklı bir şekilde çevirmiş ve sanırım baştan çevirmek gerekiyor yamayı adam etmek için.
Pek fazla anlamıyorum. Çeviride çok kalitesiz zaten türkçe karakterler yok, doku dosyaları çevrilmemiş ve çevirinin her yerinden hata fışkırıyor. Ayrıca türkçeye de güzel çevrilmemiş çok düz anlamsız bir şekilde çevirmiş çeviren kişi öyle dedi bir arkadaş. Tüm bunları toplayınca bu yama vakit kaybı. Halihazırda başka bir grup tarafından ücretli yama yapılıyor 1 aya çıkar ona bak derim.Xbox için bekliyoruz.
Kullanılan tool destekliyor ama arkadaş yapamamış veya farklı şeyler girmiş yamanın sahibi ben değilim.belirli yerlerde türkçe karakter desteklenmemiş sanırım
Bir şekilde yamaya güncelleme gelir mi? Türkçe karakterle oynamak mükemmel olurdu. Okumak zor oluyorKullanılan tool destekliyor ama arkadaş yapamamış veya farklı şeyler girmiş yamanın sahibi ben değilim.
ücretli yama çıkacak ona yönelmek en doğrusu. çünkü bu yamayı güncelleme yapmak isteyen bir arkadaş yarıda bıraktı çeviri kalitesi vasat uğraşmaya değmez. anladığın en baştan çeviri yapmak gerekiyor güncelleme gelmeyecek maalesef.Bir şekilde yamaya güncelleme gelir mi? Türkçe karakterle oynamak mükemmel olurdu. Okumak zor oluyor
Anladım, yine de teşekkürler.Bir şekilde yamaya güncelleme gelir mi? Türkçe karakterle oynamak mükemmel olurdu. Okumak zor oluyor