elinize emeğinize sağlık hocam
J jetpack10 Çırak 5 Ara 2022 #42 Çok sağ olun hocam darısı diger yakuza oyunlarının başına oynadığım net en iyi 5 oyundan biri
P petos Yasaklı Üye Yasaklı Üye 10 Ara 2022 #46 Teşekkürler ellerinize sağlık. Unarim yakuza 6 gelir ve en sonunda Kazuma Kiryu'nun hikayesini Türkçe sonlandirmis oluruz.
Teşekkürler ellerinize sağlık. Unarim yakuza 6 gelir ve en sonunda Kazuma Kiryu'nun hikayesini Türkçe sonlandirmis oluruz.
C camoqa Çaylak 12 Ara 2022 #49 tsubasaozoora' Alıntı: 3'ü de bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... kesinlikle +1
J jetpack10 Çırak 12 Ara 2022 #50 Hocam 3 gelir mi eğer yakın bir zamanda gelicekse bekliyim gelmiyecekse youtube dan izlicem
sinnerclown Yönetici Yönetici 13 Ara 2022 #53 jetpack10' Alıntı: Hocam 3 gelir mi eğer yakın bir zamanda gelicekse bekliyim gelmiyecekse youtube dan izlicem Genişletmek için tıkla ... Gelmez dostum.
jetpack10' Alıntı: Hocam 3 gelir mi eğer yakın bir zamanda gelicekse bekliyim gelmiyecekse youtube dan izlicem Genişletmek için tıkla ... Gelmez dostum.
D drake34 Çırak 16 Ara 2022 #57 yakuza zero oynarken baya eğlendim bunda bakalım aynı tat alacak mıyım