Davetsiz57
Kalfa
Merhaba oyun severler ve Nintendo Switch sahipleri! Kelt mitolojisinin karanlık, acımasız ve bir o kadar da büyüleyici dünyasını konu alan, son dönemin en başarılı indie RPG'lerinden Drova - Forsaken Kin için hazırladığım %100 Türkçe Altyazı Yaması ile karşınızdayım! Oyunun derin hikayesini, karakter diyaloglarını ve o kasvetli atmosferini dil bariyeri olmadan, tamamen Türkçe olarak deneyimlemeniz için bu projeyi tamamladım. Çeviri Oranı: %100 (Ana hikaye, yan görevler, tüm diyaloglar, eşya tanımları ve arayüz tamamen Türkçeleştirilmiştir.) Yapay Zeka Kullanılarak oyunun geçtiği kasvetli Kelt atmosferini ve jargonunu bozmayacak, oyuncuyu hikayenin içinde tutacak bir lokalizasyon hedeflenmiştir. Yama oyunun 1.3.4.2 versiyonunda test edilmiştir. Diğer versiyonlarda sorun çıkacağını sanmıyorum ama sorun olursa lütfen bildirin..
Yamada ufak tefek kusurlar ve çeviride hatalar bulunabilir, lütfen maruz görün.. Bu yama tamamen gönüllülük esasıyla, oyunu Türkçe oynamak isteyenler için hazırlanmıştır. Destek veren ve geri bildirimde bulunacak olan herkese şimdiden çok teşekkürler. İyi oyunlar!
Yama Kurulum:
Yamayı Switch cihazınıza kurmak oldukça basittir: "İndirdiğiniz rar dosyasının içinden çıkan atmosphere klasörünü Nintendo Switch SD kartınızın ana dizinine (root) bırakın ve gelen 'Klasörleri Birleştir/Üzerine Yaz' uyarısını onaylayın. Oyuna girdiğinizde yama aktif olacaktır."
Ayrıca bu şekilde Yama kurulumunu yapamayanlar için kolay kurulum Programı hazırladım. Öncelikle Nintendo Switch cihazınızı tamamen kapatın, Mİcro Sd Kartı çıkartıp Kart okuyucu aracılığıyla PC ye takın. Hazırladığım .exe uzantılı uygulamaya giriş yapıp Hafıza kartınızın bulunduğu dizini seçin. İleri diyerek kurulumu yapın. Sonrasında kartınızı Nintendo switch'inize takıp oyunu başlatın ve karanlık dünyanın tadını Türkçe olarak çıkarın!
Türkçe Yama Rar Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Türkçe Yama Otomatik Kurulum Uygulaması:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.