beklemeye devammallesef.
metaphor a basla bence (yatırım tavsiyesidir)hocam yamayı cıkartmanıza daha varmı yoksa metaphora baslıcamda iki aynı tür oyun arka arkaya gelmesin seviliyorsun kolay gelsin
baslıyacam da su persona 4 gamepassten cıkmadan oyniyim diyorummetaphor a basla bence (yatırım tavsiyesidir)
hocam en son mesajlara baktıgımda en geç yaz yazıyo bakalım belki ekim de cıkar inşbaslıyacam da su persona 4 gamepassten cıkmadan oyniyim diyorum
hocam iyi cıksın da tarih cok önemli degil bence zaten işin yüzde 70 bitmistirde bakalımne zaman cıkacakhocam en son mesajlara baktıgımda en geç yaz yazıyo bakalım belki ekim de cıkar inş
kücük bi düzenlemeler demişti hocam cıkar yakında ya beklemeye devamhocam iyi cıksın da tarih cok önemli degil bence zaten işin yüzde 70 bitmistirde bakalımne zaman cıkacak
kanka p4 gamepassten ne zaman cikiyo bilmiyom da yamanın yakin zamanda cikacagini dusunmuyorum, kasmadan falan oynasan metaphoru 2-3 haftada bitirirsin zaten oynamak istiyosanbaslıyacam da su persona 4 gamepassten cıkmadan oyniyim diyorum
acıkcası şuan gamepasse para verilmesi yerine steamden alınabilinir hem indirimde 10 dolarken iyi fiyata 1 gamepass fiyatına geliyo (gamepass zam geldi hemde cok pahalı oldu)kanka p4 gamepassten ne zaman cikiyo bilmiyom da yamanın yakin zamanda cikacagini dusunmuyorum, kasmadan falan oynasan metaphoru 2-3 haftada bitirirsin zaten oynamak istiyosan
calışır sadece icinde şarkılar ve artbook oluyoDelux sürümünü alırsak yama yinede çalışır mı
mecbur ya steamden alıcaz artıkacıkcası şuan gamepasse para verilmesi yerine steamden alınabilinir hem indirimde 10 dolarken iyi fiyata 1 gamepass fiyatına geliyo (gamepass zam geldi hemde cok pahalı oldu)
malesefmecbur ya steamden alıcaz artık
Katılıyorum, sıkıştırmak istemiyorum ama bir güncelleme çok güzel olurdu...hocam seni sıkıştırmak gibi olmasın ama en geç yaz dedin sonbahara girdik sıkıntı varsa söylemelisin bence yada tarih verebilirsin yada bi ss atabilirsin yani yapıyomusun yapmıyomusun bilmiyoruz umutlandırcak birşey olursa güzel olur
Hâlâ gelip şarkıyı dinliyorum. Bekleyenlere tavsiye ederim.Arada konuya girip bu şarkıyı açıyorum ve dinliyorum. Tavsiye ederim. Konu sahibine kolay gelsin merakla bekliyorum yamayı.