09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

lunarly

Çaylak
okul acilmadan cikmasini bekliyordum da mecbur okul varken oynicaz artik

sinsifmci

Çaylak
hocam yamayı cıkartmanıza daha varmı yoksa metaphora baslıcamda iki aynı tür oyun arka arkaya gelmesin seviliyorsun kolay gelsin

ashenvins

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
kanka p4 gamepassten ne zaman cikiyo bilmiyom da yamanın yakin zamanda cikacagini dusunmuyorum, kasmadan falan oynasan metaphoru 2-3 haftada bitirirsin zaten oynamak istiyosan
acıkcası şuan gamepasse para verilmesi yerine steamden alınabilinir hem indirimde 10 dolarken iyi fiyata 1 gamepass fiyatına geliyo (gamepass zam geldi hemde cok pahalı oldu)

yami

Çırak
Arkadaşlar Eneba dan key olarak alabilirsiniz. Ancak alırken steam key in Türkiye de geçen region key almaya dikkat edin yoksa bölgeye takılırsınız. Ben eneba dan almıştım 300 lira bandında.

ashenvins

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
hocam seni sıkıştırmak gibi olmasın ama en geç yaz dedin sonbahara girdik sıkıntı varsa söylemelisin bence yada tarih verebilirsin yada bi ss atabilirsin yani yapıyomusun yapmıyomusun bilmiyoruz umutlandırcak birşey olursa güzel olur

neosoviet

Çaylak
hocam seni sıkıştırmak gibi olmasın ama en geç yaz dedin sonbahara girdik sıkıntı varsa söylemelisin bence yada tarih verebilirsin yada bi ss atabilirsin yani yapıyomusun yapmıyomusun bilmiyoruz umutlandırcak birşey olursa güzel olur
Katılıyorum, sıkıştırmak istemiyorum ama bir güncelleme çok güzel olurdu...

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri