@quantumpunch yamayı beta olarak yayınlasan mantıklı olmaz mı? Çoğu kısmını bitirmişsindir diye düşünüyorum.
expedison 33 alabilirsin yakında türkçe update de gelicek hem yeni yerler filan ama beklemen lazım update icinkonudan bagımsız kkd2 mi alıyım expedison 33 mu alıyım kararsız kaldım
update ne zaman gelir acabaexpedison 33 alabilirsin yakında türkçe update de gelicek hem yeni yerler filan ama beklemen lazım update icin
malesef bilmiyorum.update ne zaman gelir acaba
sakin ol dc de konuştum pikachu adminle daha yapılıyomuş az kalmış galibasu sayfa bilgisayarimda tam 1 senedir acik amk 1 sene
insallah kasımda cıkar ne diyelimsakin ol dc de konuştum pikachu adminle daha yapılıyomuş az kalmış galiba
hayır acıkcası söylemiyolar yapıyoz diyip geciyolarNe kadar az kaldığınıda söylediler mi
istisnasız her gün bakıyorumsu sayfa bilgisayarimda tam 1 senedir acik amk 1 sene
Yapan biz değiliz. Nasıl diyelim bu aşamada diye?hayır acıkcası söylemiyolar yapıyoz diyip geciyolar
peki konu hakkında bilginiz var mı hocamYapan biz değiliz. Nasıl diyelim bu aşamada diye?
aynısı bende hergün bakıyorum hergün değil acıkcası her saatistisnasız her gün bakıyorum
elemanla iletişime geçebiliyosan % ne kadar kaldıgınıda söyliyebilirsinYapan biz değiliz. Nasıl diyelim bu aşamada diye?
Bunu yapmak zorunda mıyım? Adam gönüllü çeviriyor. Anlayış gösterin.elemanla iletişime geçebiliyosan % ne kadar kaldıgınıda söyliyebilirsin
En son konuştuğumda ana hikaye bitmişti. Yan olayları çeviriyordu.peki konu hakkında bilginiz var mı hocam
yapmak zorundasın demedim zaten söyliyebilirsin dedimBunu yapmak zorunda mıyım? Adam gönüllü çeviriyor. Anlayış gösterin.
En son konuştuğumda ana hikaye bitmişti. Yan olayları çeviriyordu.
boş verin hocam bunlar bilmezler bir oyunun çevirmenin zorluğunuBunu yapmak zorunda mıyım? Adam gönüllü çeviriyor. Anlayış gösterin.
En son konuştuğumda ana hikaye bitmişti. Yan olayları çeviriyordu.