09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Aero143

Çaylak
Hocam inanın bana gerçekten zor bu işler. Ayrıca 2 yıl 2 ay olmadı henüz, yama duyurusu ekim ayında yapılmış yani aşağı yukarı 15 ay gibi bir süre geçmiş. Böyle metin ağırlıklı visual novelimsi bir oyunu çevirmek için gayet kısa hatta yetersiz bir süre. Örneğin Steins Gate görsel romanının çevirisi 5 6 yıldır devam ediyor. Metin sayısı fazla ve elle çevirdiğinizde işin komplikeliği daha çok artıyor.
hocam 3.ay olmuş 2 yıl 3 aydır 27 ay ediyo tamam diyelim yapamadı arkadaşımız ilk ay duyuru diyelim 26 ay siz dediniz hadi 15 ayda yapıyo geriye kalan 11 ay da arkadaş naptı acaba acıklamak zorunda değil tabikide ama bizlerde meraklar içindeyiz

Ryukost8

Çaylak
Bu yazıyı gördüğümde çoktan Gamepass'e aylık vereceğim parayla kendime bir tane steam key almış ve indiriyordum ama sorun değil çünkü böylesi daha iyi. Aylık hesap satan sitelerle falan da uğraşmak istemedim çünkü kimin girdiği belli değil ve çoğu zaman 1 ay dolmadan patlıyor. Benim gibi bir oyunu 1 ayda bitiremeyen ve xbox uygulamasıyla uğraşmak istemeyen birisi için Steam key en iyi tercihti. Burada uzun uzun Steam'in ayrıcalıklarını anlatmayacağım.
Hocam ben cd key'i 320 tl ye aldım, Xbox da 350 tl yani kârlı oluyorum.

Lavenyx

Çaylak
Biraz sakinleşin beyler, ben de sizin gibi 2 yıldır bekliyorum ama adamı böyle darlamayın. O da insan, zaten bitmiş. Yani biraz sakin olun.

hekamido

Çaylak
Reloaded II'yi kurabilirseniz aşağıdaki linkten yamayı indirin. Reloaded II Launcherında +ya basıp persona 4ün kurulu olduğu yerden p4G.exe'sini seçiyorsunuz. Sonra yamayı Mods klasörüne atıp launcherdan tikleyip oyunu başlatmanız yeterli.

Tam gönderiyi daha sonra paylaşacağım. Şu anlık böyle oldu kusura bakmayın.

Hocam bunu nintendo switche nasıl kuracağız acaba

bombacızeplin

Çaylak
hocam hafta sonuna girdik ama unutmuş olabilirsiniz diye atıyorum bu mesajı bugün cumartesi
knk arkadaşı darlamanın ne anlamı var yamayı gönüllü bir şekilde yapıyor hala caz yapıyorsunuz biraz emeğe saygınız olsun biberonu verilmeyen bebeler gibi ağlamayın adam bu yamayı yapmıyorum dese ne diyeceksiniz çok merak ediyorum işiniz gücünüz boş yapmak

Aero143

Çaylak
knk arkadaşı darlamanın ne anlamı var yamayı gönüllü bir şekilde yapıyor hala caz yapıyorsunuz biraz emeğe saygınız olsun biberonu verilmeyen bebeler gibi ağlamayın adam bu yamayı yapmıyorum dese ne diyeceksiniz çok merak ediyorum işiniz gücünüz boş yapmak
yapmıyorum dese hiçbirşey demiycez tabikide herşey arkadaşa bağlı ama verdigi sözleride tutmasıda lazım diye düşünüyorum bu tarafda azda olsa hakklı taraf biziz mantıken tabikide gönülü yapıyo arkadaşı darlamamaya calısıyoruz ama oda verdigi sözlere dikkat ederse güzel olur

KittSunooo

Çaylak
Oyunu key olarak uyguna alabilirsiniz. Bu keylerin çoğu zamanında humble choice ile alınan keyler. Steam takıntınız yoksa ve daha uygunsa Xbox Store ile alabilirsiniz. Almak istemiyorsanız Game Pass ile oynayın.

Oyunu key olarak uyguna alabilirsiniz. Bu keylerin çoğu zamanında humble choice ile alınan keyler. Steam takıntınız yoksa ve daha uygunsa Xbox Store ile alabilirsiniz. Almak istemiyorsanız Game Pass ile oynayın.
Ekli dosyayı görüntüle 13977
Merhabalar burda görmüşken sormak istedim, bu siteden daha önceden persona 5 strikers almak istemiştim ancak emin olamamistim, biraz arastirdiğimda kart harcamaları, kod almama tarzı sorunları yaşayanları gördüm. Sizin bir bilginiz var mı ya da hiç sorun yaşadınız mı acaba? Kartı girmek ne kadar güvenli. Şimdiden teşekkür ederimm

G4ngster

Çaylak
Merhabalar burda görmüşken sormak istedim, bu siteden daha önceden persona 5 strikers almak istemiştim ancak emin olamamistim, biraz arastirdiğimda kart harcamaları, kod almama tarzı sorunları yaşayanları gördüm. Sizin bir bilginiz var mı ya da hiç sorun yaşadınız mı acaba? Kartı girmek ne kadar güvenli. Şimdiden teşekkür ederimm
Humble denemedim ama kinguin enaba gibi sitelerden aldım key. Bazı oyunlar inanılmaz ucuza geliyor tavsiye ederim. Kaydetme kartını falan için rahat olsun diye ama ben yaptım alışveriş ve bir sorun da yaşamadım

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri