09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 3, Üyeler: 2, Misafirler: 1)

Rexan7z

Çırak
Yorumlar son zamanlarda çöp daha önce bu tarz oyun çevirilerinde bulunan insanlar sadece anlar bu çeviri yükünü. Kimse duyurdu diye yapmak zorunda değil kimse arkadaşa para vermedi hiç bir zorunluluğu yok ümitlenip ağlayanlar hiç ümitlenmeseymiş duyurulan tüm yamalar çıkmıyor ör:Kingdom hearts. Hayattaki tek derdiniz p4g türkçe oynamak gibi yorumda atıp tutmuşsunuz. çevireni salın isterse çıkarır isterse dosyayı geri dönüşüme sürükleyip üzerine bi bardak su içer.

GTX1080

Çırak
Merhabalar burda görmüşken sormak istedim, bu siteden daha önceden persona 5 strikers almak istemiştim ancak emin olamamistim, biraz arastirdiğimda kart harcamaları, kod almama tarzı sorunları yaşayanları gördüm. Sizin bir bilginiz var mı ya da hiç sorun yaşadınız mı acaba? Kartı girmek ne kadar güvenli. Şimdiden teşekkür ederimm
Merhaba. Site güvenilir. Aldığınız satıcıya ve key bölgesine dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız. Ben birçok oyun aldım ve sorun yaşamadım. Uzun zamandır kütüphanemde duruyor. Sorun yaşarsanız site yardımcı olacaktır.

wafflekontu

Çaylak
Yukarıda yazan Rexan7z hocama katılıyorum. Arkadaşlar bu adam sizin maaşlı çalışanınız değil bir şeyiniz değil. Çocuk azarlar gibi adamı azarlıyorsunuz, darlıyorsunuz. Yama işleri öyle sandığınız gibi basit şeyler değil. Persona gibi bir oyunun hiç değil. Öyle bir tool ile oyunu taratıp not defteri alıp satır satır bir şey çevirmiyorsunuz. Çevirisi dert, satırlar arası kodların çeviriyi patlatması dert, Türkçe karakter yapıyorsa fontu dert, testi dert, dert oğlu dert. Hayır birde buradaki herkes hayatındaki bütün verdiği sözleri eksiksiz tutmuş her ağzından çıkanı %100 bir şekilde gerçek yapabilmiş birisi. Ne aga o zaman size çocukken aileniz büyüyünce ne olacaksın dediğinde söylediğiniz meslekler olmadınız, olmadık. O zaman başımıza üşüşsünler. Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ya sabredip bekleyin ya da bu yıl Persona 4 Revival (remake) gelecek onu oynayın o Türkçe olacak zaten. Adamı darlamanız süreci hızlandırmıyor

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri