ceviri.cwr
Çaylak
-
Öne çıkan konu
adamsınız
Save dosyan duruyorsan bana yollar mısın?Junya Kaneshiro'ya her çağrı kartı gönderdiğimde çağrı kartını alıyor gölgeye dönüşüyor ve takılıyor nasıl çözebilirim ?
Düzenleme : Yamayı silip orayı geçip geri yükledim düzeldi
350mb indirme, kurulum yaptıktan sonra 3.5gb.yama ne kadar yer kaplıyor
ciddimisin ya SBJBDSNBDGN DGMSKLBDSMKL DSGMKL ben persona oyunlarında karakterlerin kostümlerini değiştirmeyi sevmem hiç girmemiştim o işlere. Oyunu bitireli 1 ay olacak yeni öğrendim bunuoynayacaklara önerim olsun bizim karakterin dlc kostümlerini değiştirmek savaş müziklerini de değiştiriyor bende son sarayda farkettim kaçımayın
1 ay içinde gelir heralde. Teşekkürler bilginlendirme için. bekliyoruz meraklaAn itibariyle 2200 saatlik Persona 5 Royal serüvenimi bitirdim. (Şükür sonunda)
2-3 gün biraz dinleneceğim. Sonra ilk işim switch portu olacak, daha sonra da dokulara girişeceğim.
Büyük saygıyı hak ediyorsun. Persona 5'in kendisi olmuşsun resmen. Bu mekânda kalkan bütün kadehler senin onuruna!An itibariyle 2200 saatlik Persona 5 Royal serüvenimi bitirdim. (Şükür sonunda)
2-3 gün biraz dinleneceğim. Sonra ilk işim switch portu olacak, daha sonra da dokulara girişeceğim.
dokulardan sonra atlusla konusacaksınız değil miAn itibariyle 2200 saatlik Persona 5 Royal serüvenimi bitirdim. (Şükür sonunda)
bende oyunun başında bir tane kostümü sevip hep onla oynadım redditte başka bir şeye bakarken biri yazmış orada gördümciddimisin ya SBJBDSNBDGN DGMSKLBDSMKL DSGMKL ben persona oyunlarında karakterlerin kostümlerini değiştirmeyi sevmem hiç girmemiştim o işlere. Oyunu bitireli 1 ay olacak yeni öğrendim bunu
Dokular sadece pc sürümü için mi olacak yoksa nintendo içinde bekleyeyim mi? Eğer switch'ede gelecekse dokuların tamamlanmasınıda beklerim, o kadar bekledim biraz daha beklemek sıkıntı olmaz.An itibariyle 2200 saatlik Persona 5 Royal serüvenimi bitirdim. (Şükür sonunda)
Steam deck'te çalışıyor ancak anime sahnelerinde metinler İngilizce.Selamlar arkadaşlar steam deck için deneyen oldu mu yamayı ?
İndirimde alıp deneyeceğim yoksa da güncellerim mesajımı elinize sağlık yama için
Önce metinleri import edeceğim. Dokular ise zamanla hazırlanacak.Dokular sadece pc sürümü için mi olacak yoksa nintendo içinde bekleyeyim mi? Eğer switch'ede gelecekse dokuların tamamlanmasınıda beklerim, o kadar bekledim biraz daha beklemek sıkıntı olmaz.
Not: bu mesajda toplam 4 kere beklemek kelimesi geçmiştir. Not kısmındakiyle beraber 5 kere.
Dokuları beklemeyeceğim, gelecek hafta önemli işlerim var. Bitirince yazarım Altus'a. Daha önce yazmak istemiştim ama adamlar elinde ne var deseydi, ortada kalırım diye vazgeçtim. Şimdi çevirisi ve testi bitmiş bir proje var.dokulardan sonra atlusla konusacaksınız değil mi