09:05:00

Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 3, Üyeler: 0, Misafirler: 3)

bhasenes

Yönetici
Yönetici

jahabananan

Çaylak
Steam deck'te çalışıyor ancak anime sahnelerinde metinler İngilizce.

Önce metinleri import edeceğim. Dokular ise zamanla hazırlanacak.

Dokuları beklemeyeceğim, gelecek hafta önemli işlerim var. Bitirince yazarım Altus'a. Daha önce yazmak istemiştim ama adamlar elinde ne var deseydi, ortada kalırım diye vazgeçtim. Şimdi çevirisi ve testi bitmiş bir proje var.
kardesim valla dokular hiç s***de değil yeter ki atlus kabul edip getirtsinde başka bir sey istemiyorum getirmezlersede canın sağolsun reis ellerine sağlık tekrardan persona severleri mutlu ettigin icin seviliyorsun hayırlı işler.

Lastking

Çaylak
xinput1_4.dll yi virüs olarak sayıp karantinaya aldı ama yama çalışıyor bunu silsem yama çalışır mı yoksa bozulur mu

Lastking

Çaylak
Ara sahneleri tr olmayanlar virüs tarayıcınız xinput1_4.dll dosyasını karantinaya alıyor onu taramamasını seçin böylece ara sahneler türkçe olucaktır bende şimdi keşfettim

bhasenes

Yönetici
Yönetici
xinput1_4.dll yi virüs olarak sayıp karantinaya aldı ama yama çalışıyor bunu silsem yama çalışır mı yoksa bozulur mu
Bu Windows Defender'in kedisi virüs, böyle saçma bir algoritmayla kodlanmış bir program görmedim ömrümde. İçini okuyamadığı her şeye virüs diyip karantinaya alıyor.

Bunu kaldırırsan ara sahneler Türkçe olmaz. Haberin olsun. Eğer güvenmiyorsan o dosyayı totalvirüs'e atabilirsin.

Lastking

Çaylak
Bu Windows Defender'in kedisi virüs, böyle saçma bir algoritmayla kodlanmış bir program görmedim ömrümde. İçini okuyamadığı her şeye virüs diyip karantinaya alıyor.

Bunu kaldırırsan ara sahneler Türkçe olmaz. Haberin olsun. Eğer güvenmiyorsan o dosyayı totalvirüs'e a
Emek vererek yaptığını biliyorum, hocam. Güven sonsuz. Bende fark ettim, o olmadan ara sahneler Türkçe olmuyor. 5 saat oynadım, çok iyi yapmışsın. Tekrar eline sağlık!

KoreGazisi75

Çaylak
hocam pc portu için ramazanın 1. Gününün şafağında doğuya bakmıştık , switch portu için kurbanın 1. Günü şafakta bekliyor olacağız.

Son düzenleme:

zerlech3

Destekçi Üye
Destekçi Üye
İyi günler arkadaşlar ben xbox dan oynarken cloud sistemi gitti benim savelerimi sildi. Bir rehber ile %100 yaparak ilerliyordum. Oyun takviminde 28/9 daydım. Bu tarihlere yakın olan ve rehbere sadık ilerleyen arkadaşlar var ise bana save dosyalarını ulaştırabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
İyi günler arkadaşlar ben xbox dan oynarken cloud sistemi gitti benim savelerimi sildi. Bir rehber ile %100 yaparak ilerliyordum. Oyun takviminde 28/9 daydım. Bu tarihlere yakın olan ve rehbere sadık ilerleyen arkadaşlar var ise bana save dosyalarını ulaştırabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Bunun için oyunu sil baştan bir daha yükle save dosyaların geri geliyor. Daha önce 2 kişide oldu bu şekilde düzelttiler.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
ciddimisin ya SBJBDSNBDGN DGMSKLBDSMKL DSGMKL ben persona oyunlarında karakterlerin kostümlerini değiştirmeyi sevmem hiç girmemiştim o işlere. Oyunu bitireli 1 ay olacak yeni öğrendim bunu

sonunda buldum, bunu izle

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Yaptım reis düzelmedi. Gitti büyük ihtimalle daha da kurtaramıyacam gibi duruyor.
Gamepass'ın save dosyasını kaydettiği yere bak eğer orada save dosyaları varsa kurtarırsın, ama orada da yoksa geçmiş olsun.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri