-
Öne çıkan konu
Var, ama ne onu yapacak zamanım ne de elimde cihaz var.steam deck de anime sahnelerinin düzelmesi için bir çözüm yolu var mı
Var, ama ne onu yapacak zamanım ne de elimde cihaz var.steam deck de anime sahnelerinin düzelmesi için bir çözüm yolu var mı
kardesim valla dokular hiç s***de değil yeter ki atlus kabul edip getirtsinde başka bir sey istemiyorum getirmezlersede canın sağolsun reis ellerine sağlık tekrardan persona severleri mutlu ettigin icin seviliyorsun hayırlı işler.Steam deck'te çalışıyor ancak anime sahnelerinde metinler İngilizce.
Önce metinleri import edeceğim. Dokular ise zamanla hazırlanacak.
Dokuları beklemeyeceğim, gelecek hafta önemli işlerim var. Bitirince yazarım Altus'a. Daha önce yazmak istemiştim ama adamlar elinde ne var deseydi, ortada kalırım diye vazgeçtim. Şimdi çevirisi ve testi bitmiş bir proje var.
hocam SteamOs mu kullanıyorsunuz.steam deck de anime sahnelerinin düzelmesi için bir çözüm yolu var mı
Bu Windows Defender'in kedisi virüs, böyle saçma bir algoritmayla kodlanmış bir program görmedim ömrümde. İçini okuyamadığı her şeye virüs diyip karantinaya alıyor.xinput1_4.dll yi virüs olarak sayıp karantinaya aldı ama yama çalışıyor bunu silsem yama çalışır mı yoksa bozulur mu
Emek vererek yaptığını biliyorum, hocam. Güven sonsuz. Bende fark ettim, o olmadan ara sahneler Türkçe olmuyor. 5 saat oynadım, çok iyi yapmışsın. Tekrar eline sağlık!Bu Windows Defender'in kedisi virüs, böyle saçma bir algoritmayla kodlanmış bir program görmedim ömrümde. İçini okuyamadığı her şeye virüs diyip karantinaya alıyor.
Bunu kaldırırsan ara sahneler Türkçe olmaz. Haberin olsun. Eğer güvenmiyorsan o dosyayı totalvirüs'e a
Bunun için oyunu sil baştan bir daha yükle save dosyaların geri geliyor. Daha önce 2 kişide oldu bu şekilde düzelttiler.İyi günler arkadaşlar ben xbox dan oynarken cloud sistemi gitti benim savelerimi sildi. Bir rehber ile %100 yaparak ilerliyordum. Oyun takviminde 28/9 daydım. Bu tarihlere yakın olan ve rehbere sadık ilerleyen arkadaşlar var ise bana save dosyalarını ulaştırabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
ciddimisin ya SBJBDSNBDGN DGMSKLBDSMKL DSGMKL ben persona oyunlarında karakterlerin kostümlerini değiştirmeyi sevmem hiç girmemiştim o işlere. Oyunu bitireli 1 ay olacak yeni öğrendim bunu
Yaptım reis düzelmedi. Gitti büyük ihtimalle daha da kurtaramıyacam gibi duruyor.Bunun için oyunu sil baştan bir daha yükle save dosyaların geri geliyor. Daha önce 2 kişide oldu bu şekilde düzelttiler.
Gamepass'ın save dosyasını kaydettiği yere bak eğer orada save dosyaları varsa kurtarırsın, ama orada da yoksa geçmiş olsun.Yaptım reis düzelmedi. Gitti büyük ihtimalle daha da kurtaramıyacam gibi duruyor.