09:05:00

Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 4, Üyeler: 0, Misafirler: 4)

@bhasenes Hocam, şu anda 1.04 versiyon var xatabın sitesinde, test ettim. Anime sahnelerindeki altyazıların çevirilme durumu haricinde herhangi bir problem bulunmamakta, Zaten altyazı hook dosyası olan dll silindiği zaman da anime altyazıları ingilizce olarak devam ediyor. Muhtemelen translate.dat dosyası içeriğini okuyamıyor veya sürüm uyumu problemi yaşandığından dolayıdır ki siz daha iyi bilirsiniz. Kırılan versiyon 1.03b olarak çıkmıştı ama xatab sitesinde versiyon 1.04 olarak belirtmiş. Belki bu sürüm çalışmanızda bir kolaylık sağlar. Takdir sizindir. Eğer yapabileceğim bir yardım varsa seve seve yardım etmeye razıyım. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
Hocam, üzgünüm benim hatam, sürüm gene 1.03b olarak gözüküyor. Tamamen dikkatsizliğimden kaynaklanmış. Şahsınızdan özür dileyerek. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

@bhasenes Hocam exe dosyası boyutu gönderim boyutunu aştığından gönderim sağlayamïyorum. Yaklasık 350 MB, rarlamaya çalıştım 280 MB boyutuna düştü ama gönderim sınırına takılıyor gene

bhasenes

Yönetici
Yönetici

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri