clasherbecks61
Çaylak
-
Öne çıkan konu
ooooo pikachu reis bal gibi olmus simdiden ellerine saglık 4 gozle bekliyoruz yamayıİçimden geldi...
ooooo pikachu reis bal gibi olmus simdiden ellerine saglık 4 gozle bekliyoruz yamayıİçimden geldi...
neler diyorsunuz enes beyİçimden geldi...
aynı dünyada geçiyor tüm Legend Of Heroes oyunları hikayeleri birbiri ile bağlantılı olsa da her biri başka sagayı anlatıyor Daybreak'e oynamak için diğerlerini oynaman gerekmiyor ancak önceki oyunlarda gördüğün karakterlerden yanlış hatırlamıyorsam biri bu oyunda var karşına çıkıyor hatta gene yanlış hatırlamıyorsam oynanabilir anı bile var ki kendisini çok severim, oyun çok köklü bir hikaye anlatıyor ben bu uzun entrikanın köküne ineceğim olayların başlangıcından itibaren oynamak istiyorum dersen Legend Of Heroes Trails in The Sky'dan başlaman gerek ilk oyundur bu serinin sonra Trails in The Sky SC'ye onun ardından ara oyun gibi dursa da en ikinci oyundan sonra en sevdiğim legend of heroes oyunlarından biri olan Trail in The Sky 3rd oyununa başlıyorsun onun ardından Trails from Zero ondan sonrada Trails From Azure'yi oynaman gerek bu 5 oyun sonra zaten Cold Steel saga başlıyor buda 4 + 1 oyun sürüyor Epiloge kısmı + 1 olan oyun ki Cold Steel ile oyun evrim geçiriyor tamamen 3D bir hale geçiyor ki her Cold Steel devam oyunu ile grafik ve mekanik olarak kendini geliştiriyor oyun ki legend of heroes oyunları zaten her devam oyunu ile kendini geliştiren bir oyun ve ilk üç oyunun pc portu konsola göre zayıf onun için oyunu modlayabiliyorsun oyuna full Japonca Dublajı ekleyip oyun boyu full seslendirmeli olarak oynayabiliyorsun görevleri ki tavsiyemdir en baştan başlayacaksan modlaman oyunu, yazım biraz uzun oldu ama yani köklü bir oyun Daybreak'den başlarsan bir şey kaybetmeyecek olsan da Daybreak 2 çıktı bugün mesela onunla beraber konu dahada büyüyüp önceki oyunda gördüğün daha çok karakter ortaya çıkıyor daha ingilizce pc portu yayınlanmadı ama Kai No Kiseki son çıkan Legend Of Heroes oyununda ise Cold Steel sagasında yönettiğimiz karakter tekrar olaylara dahil oluyor onu yönettiğimiz anlar bolca var oyunda ki Legend Of Heroes serisinin sık yaptığı bir şey bu önceki sagalarda yönettiğin karakterleri tekrar karşına çıkarıp yeri geliyor tekrar sana oynanabilir karakter olarak verebiliyor veya yeri geliyor yönettiğin karakter veya karakterlerle savaşman da gerekebiliyor önceki oyunlarda kısacası başlayacaksan en başından başla seve seve yardımcı olurum oyun konusunda daBrom sana bir şey soracaktım. The Legend of Heroes: Trails through Daybreak oynamak için diğerlerini oynamak gerekiyor mu yoksa diğerlerinden ayrı bir seri mi?
Elinize sağlıkİçimden geldi...
tencerenin doğurduğuna inanıyorsun da buna mı inanmıyorsunKasım sonundan nasıl yaza doğru belki gelire evrildi anlamış değilim
Ekli dosyayı görüntüle 9763
dostum playstationa çıkıcaksa bile senin konsolunun kırık olması lazımşey bu yama çıktıktan sonra playstasionada cıkacaktı değil mi çıkarsa fazla mi surer mi kısa mı cevaplarsanız sevinirim
ceviri ekibi atlusla iletisim haline girmişse yama geldiği zaman kırdırmaya gerek yok ki yani benim düşüncem öyledostum playstationa çıkıcaksa bile senin konsolunun kırık olması lazım
Atlus un resmi olmayan bir fan çeviriyi kabul etmesi zor, zaten oyunda eski olduğu için güncelleme yayınlamak da istemeyebilirler, çevirinin içeriğini de kontrol etmeleri lazım, zor yani.ceviri ekibi atlusla iletisim haline girmişse yama geldiği zaman kırdırmaya gerek yok ki yani benim düşüncem öyle
İçimden geldi...
Heyt be! Ellerine sağlık.İçimden geldi...
Hocam Persona 5 yaması öncesi, az çok benzer tarzda veya saracak oyunlar önerebilir misiniz? bu ve benzeri türlere karşı ilgili gibisiniz.aynı dünyada geçiyor tüm Legend Of Heroes oyunları hikayeleri birbiri ile bağlantılı olsa da her biri başka sagayı anlatıyor Daybreak'e oynamak için diğerlerini oynaman gerekmiyor ancak önceki oyunlarda gördüğün karakterlerden yanlış hatırlamıyorsam biri bu oyunda var karşına çıkıyor hatta gene yanlış hatırlamıyorsam oynanabilir anı bile var ki kendisini çok severim, oyun çok köklü bir hikaye anlatıyor ben bu uzun entrikanın köküne ineceğim olayların başlangıcından itibaren oynamak istiyorum dersen Legend Of Heroes Trails in The Sky'dan başlaman gerek ilk oyundur bu serinin sonra Trails in The Sky SC'ye onun ardından ara oyun gibi dursa da en ikinci oyundan sonra en sevdiğim legend of heroes oyunlarından biri olan Trail in The Sky 3rd oyununa başlıyorsun onun ardından Trails from Zero ondan sonrada Trails From Azure'yi oynaman gerek bu 5 oyun sonra zaten Cold Steel saga başlıyor buda 4 + 1 oyun sürüyor Epiloge kısmı + 1 olan oyun ki Cold Steel ile oyun evrim geçiriyor tamamen 3D bir hale geçiyor ki her Cold Steel devam oyunu ile grafik ve mekanik olarak kendini geliştiriyor oyun ki legend of heroes oyunları zaten her devam oyunu ile kendini geliştiren bir oyun ve ilk üç oyunun pc portu konsola göre zayıf onun için oyunu modlayabiliyorsun oyuna full Japonca Dublajı ekleyip oyun boyu full seslendirmeli olarak oynayabiliyorsun görevleri ki tavsiyemdir en baştan başlayacaksan modlaman oyunu, yazım biraz uzun oldu ama yani köklü bir oyun Daybreak'den başlarsan bir şey kaybetmeyecek olsan da Daybreak 2 çıktı bugün mesela onunla beraber konu dahada büyüyüp önceki oyunda gördüğün daha çok karakter ortaya çıkıyor daha ingilizce pc portu yayınlanmadı ama Kai No Kiseki son çıkan Legend Of Heroes oyununda ise Cold Steel sagasında yönettiğimiz karakter tekrar olaylara dahil oluyor onu yönettiğimiz anlar bolca var oyunda ki Legend Of Heroes serisinin sık yaptığı bir şey bu önceki sagalarda yönettiğin karakterleri tekrar karşına çıkarıp yeri geliyor tekrar sana oynanabilir karakter olarak verebiliyor veya yeri geliyor yönettiğin karakter veya karakterlerle savaşman da gerekebiliyor önceki oyunlarda kısacası başlayacaksan en başından başla seve seve yardımcı olurum oyun konusunda da
farkındayım hayat çok zorAtlus un resmi olmayan bir fan çeviriyi kabul etmesi zor, zaten oyunda eski olduğu için güncelleme yayınlamak da istemeyebilirler, çevirinin içeriğini de kontrol etmeleri lazım, zor yani.
vallaha sevebileceğin çok fazla JRPG oyun var aslında ama malum Japonya el konsolu ve konsol sevdalısı bir ülke olduğundan PC platformunda bu nadide elmas değerinde JRPG leri görmek çok zor oluyor özellikle batı ve avrupa tarafına port edilmeyenler de var elinde Switch varsa Fire Emblem ve Bayonetta sersisine balıklama atlayabilirsin çok güzel oyunlardır onu geçersek günümüz çoğu JRPG oyun konsolla beraber PC'ye çıkıyor zaten Switch oyunları hariç tabi şimdi gelelim Persona tarzına açık söyleyeyim aynı tarzda başka oyun yok ama hikayesi ile beni etkilesin evrenine çekileyim uzun vakitler geçireyim oynarken diyorsan Final Fantasy serisinin her hangi bir oyununa bakabilirsin hangisinden başladığının bir önemi yoksa sonuçta olmadı Yakuza serisine başlayabilirsin büyük bir oyun serisi biliyorum ama olay bir JRPG oyunu yapmaya geldiğinde çoğu firma bunu seri haline getiriyor, son söyleyeceğim isem alıntı yaptığında yorumda olduğu gibi Legend Of Heroes serisi ki Personanın oynanış tarzına en yakın diyebileceğim tek seri Legend Of Heroes serisi ilk üç oyunu çizgisel yapıda bir hikaye sunsa da devamında git gide Personaya benzer bir yapıya bürünüyor oyun özellikle Cold Steel sagasına geçersek oyun serisinde anlayacaksın takvim sistemi olsun karakterler arası bond sistemi olsun savaş sistemindeki o Follow-Up mekaniği olsun oyun bire bir kopya olmasa bile kendi tarzıyla oyunun içine eklemiş mekaniği bunlar beni oyuna bağlamaya yetmez hikaye de önemli diyorsan Cold Steel serisi başlangıcı ile itabaren tüm Legend Of Heroes oyunları arasında hikayeyi en iyi şekilde aktaran oyunlardır ki evrendeki olayları en kritik noktaya taşıyan sagadır aynı zamanda çok severim o yüzden özellikle normalde ilk 5 Legend Of Heroes oyunu izometrik bir bakış açısıyla oynanıyor ancak Cold Steel'e geçiş ile 3D bir yapıya büründü tamamen bölgesel açık dünya yapısına geçerekHocam Persona 5 yaması öncesi, az çok benzer tarzda veya saracak oyunlar önerebilir misiniz? bu ve benzeri türlere karşı ilgili gibisiniz.
Oyunu oynamadım daha biri beni aydınlatsın eğer buradaysa ne kadar kalmıştır bitmesineİçimden geldi...
burası oyunun başı diye biliyorum ben, öylesine de atmış olabilir belki ama eğer bura son çevirdiği yerse pikachu hocamın bu çeviriyi seneye falan görürüz ben diyimOyunu oynamadım daha biri beni aydınlatsın eğer buradaysa ne kadar kalmıştır bitmesine
Oyunun ilk arcı'nın sonu burası, muhtemelen Spoiler olmasın diye orayı seçip klip attı çevirmenOyunu oynamadım daha biri beni aydınlatsın eğer buradaysa ne kadar kalmıştır bitmesine
daha önce 60 yada 70 saat oynamıştım oyunu da zerre hatırlıyorum gerçekten öyle bir unutmuşum ki artık çeviri çıkınca ilk defa oynuyormuş gibi en azından %100'e yakın bir bitirme oranına kadar silip süpüreceğim oyunu ki bir daha Persona 6 çıkana kadar başka Persona oyunu oynama isteğim çıkmasınBurayı rastgele attım, spoiler olmasın diye. Merak eden için 10. saati falan.