09:05:00

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teykage

Çaylak
daha önce 60 yada 70 saat oynamıştım oyunu da zerre hatırlıyorum gerçekten öyle bir unutmuşum ki artık çeviri çıkınca ilk defa oynuyormuş gibi en azından %100'e yakın bir bitirme oranına kadar silip süpüreceğim oyunu ki bir daha Persona 6 çıkana kadar başka Persona oyunu oynama isteğim çıkmasın :D
Ben de bekliyorum bakalım Persona 5'i 3-4 kere bitirdim büyük ihtimal bu sefer %100 bitirmeye çalışırım. Persona 6 yerine eski oyunları yenileseler daha iyi olur Persona 1/2 falan.

Outworld

Çırak
Teykage yorum sana niye bilmiyorum yorumunu cevapla şeyi çıkmamış Persona 6'tının yapım aşamasında olduğu bilinen bir gerçek hem de uzun bir süredir duyurmuyor gereksiz hengame olmasın diye duyurursalar bir şey göstermeleri gerekecek sonuçta biliyoruz ki artık bu oyun ile bazı şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum ben sıra tabanlı sistem kökleşti tamam da bölgesel açık alanlar yerine tamamen açık dünya bir alana bırakılmamız ve artık asıl savaşıp persona topladığımız alanları koridor şeklinde olmaması biraz daha sanat tasarımına özen verip göz alıcı alanlar yapmaları gerek ama eminim Persona 3'ün getirisi ile Persona 4 yada daha eski Persona oyunlarını remake yapacaklardır burada duracaklarını sanmıyorum sadece artık persona 6 bekliyor sayılır herkes oyun hakkında bilinen tek şey iki kardeşi yöneteceğimiz ki buda söylenti sayılır kesin değil

WEWO1903

Çırak
selamlar bu çeviriyi insanlar bekliyor evet çok büyük emek çok saygı duyuyorum ama son güncellemeden sonra nerdeyse 5 ay geçmiş en azından bekleyen insanlara yama çıkıcak veya çıkmıcak şu sebeblerden uzayabilir yada şu sebebten çıkmıcak diye bilgi verirseniz çok iyi olur karşılıklı deger verelim birbirimize

lololoo

Çaylak
selamlar bu çeviriyi insanlar bekliyor evet çok büyük emek çok saygı duyuyorum ama son güncellemeden sonra nerdeyse 5 ay geçmiş en azından bekleyen insanlara yama çıkıcak veya çıkmıcak şu sebeblerden uzayabilir yada şu sebebten çıkmıcak diye bilgi verirseniz çok iyi olur karşılıklı deger verelim birbirimize
yüzdesini bilsek yeterli valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri