-
Öne çıkan konu
Yap yap bitmiyor, siz düz oynuyorsunuz birde beni düşünün...Moralinizi bozmak istemem ama shido bossundayım demiş. Shido, mementos, final, maruki. Daha 30-40 saatlik içerik var![]()
Yap yap bitmiyor, siz düz oynuyorsunuz birde beni düşünün...Moralinizi bozmak istemem ama shido bossundayım demiş. Shido, mementos, final, maruki. Daha 30-40 saatlik içerik var![]()
dostum yama bitti zaten sadece hatalar test ediliyor şuanHocam kolay gelsin. Hocam Shido bossuna kadar ki kısmının yamasını yayınlasanız olmaz mı?
yamanın bittiğini biliyorum diyorum ki test edilen yere kadar yayınlana bilir mi diyorumdostum yama bitti zaten sadece hatalar test ediliyor şuan
reyiz sabret az kaldı tam haliyle bitirince yayınlaryamanın bittiğini biliyorum diyorum ki test edilen yere kadar yayınlana bilir mi diyorum
bunu soran belki de 50. Kişi olabilirsin yayınlanmadığı göre sorunun cevabını vermeme gerek olduğunu sanmıyorumyamanın bittiğini biliyorum diyorum ki test edilen yere kadar yayınlana bilir mi diyorum
iyi oyunlar enes beyKafamda bitirmeden yayınlamak yok. Israr etmeyin lütfen.
pikachu reis sayfa 1 den beri burdayım her gün kontrol ediyorum haftaya ameliyata giricem kalkamama ihtimalim var ne olur dunya gözü ile çıktığını göreyimKafamda bitirmeden yayınlamak yok. Israr etmeyin lütfen.
dlcsi bok gibi bu arada ama normal oyun harikapersona 3 dlc siyle beraber dün bitirdim. Bunun yamasını da sabırsızlıkla bekliyorum.
elemanın attığı kolpaya bak sjfasdfjhasıdfugasdıfgpikachu reis sayfa 1 den beri burdayım her gün kontrol ediyorum haftaya ameliyata giricem kalkamama ihtimalim var ne olur dunya gözü ile çıktığını göreyim
Hikaye olarak bence iyidi ama sosyal bağ olmaması sadece savaşmamız aşırı bunaltıcıydı. İn çık savaş, oyunun çoğunda ben sadece koştum.dlcsi bok gibi bu arada ama normal oyun harika
Goddamn jojo referanceelinize ayağınıza sağlık yerim sizi
dc gel göstereyim kankamelemanın attığı kolpaya bak sjfasdfjhasıdfugasdıfg