09:05:00

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yosuew

Kalfa
Arkadaşlar sakin olun. Dc'den daha önce söyledim, sağlık sorunları nedeniyle pek ilerleyemedim. Teste devam ediyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Az daha sabredin. Sakin olun, başkalarının kafanızı bulandırmasına müsaade etmeyin. Bu aşamada birbirinizi kırıcı söylemlerde bulunmayalım. Bunu telafi etmek adına destekçi üyelere özel olarak çıkmayacak, herkes aynı gün ulaşabilecek. Aklınıza takılan bir şey olursa dc üzerinden bana yazabilirsiniz.
hiç problem değil pikachu bey dc dan takip ediyorum ve buradan olabildiğince şuan sağlık problemlerin olduğunu o yüzden gecikeceğini vs bilgilendirme yapmaya çalıştım malum herkes dca erişemiyor tekrardan geçmiş olsun

shokun

Çırak
Arkadaşlar sakin olun. Dc'den daha önce söyledim, sağlık sorunları nedeniyle pek ilerleyemedim. Teste devam ediyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Az daha sabredin. Sakin olun, başkalarının kafanızı bulandırmasına müsaade etmeyin. Bu aşamada birbirinizi kırıcı söylemlerde bulunmayalım. Bunu telafi etmek adına destekçi üyelere özel olarak çıkmayacak, herkes aynı gün ulaşabilecek. Aklınıza takılan bir şey olursa dc üzerinden bana yazabilirsiniz.
Açıklama için teşekkür ederim ve gergin davrandığım içinde özür dilerim bende o sürede rdr2 yi 4. ye bitireyim eyvallah

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Normalde beni tanıyan bilir, bu tür muhabbetlere giren bir insan değilim. Siteye çok fazla takılmadığımdan dolayı buradakileri ihmal ettim, bunun için özür diliyorum. Bundan sonra günlük buraya gelip soruları yanıtlamaya çalışacağım.

flexyW

Çaylak
Normalde beni tanıyan bilir, bu tür muhabbetlere giren bir insan değilim. Siteye çok fazla takılmadığımdan dolayı buradakileri ihmal ettim, bunun için özür diliyorum. Bundan sonra günlük buraya gelip soruları yanıtlamaya çalışacağım.
Geçmiş olsun kral. seni beklediğim kadar sevgilimi beklesem hayrına 2 çocuk yapardı muhtemelen

Sherbat08

Destekçi Üye
Destekçi Üye
O zaman ilk soruyu ben sorayım nasılsın kral sağlığın daha iyi oldu mu? Bir sorun yok değil mi?

emirhanglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bende rage atmaya gelmiştim :( geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşirsin umarım

gokalpbozkurt

Çırak
Geçmiş olsun kral. Benim sorum yok sağlığına kavuş sonra yama için uğraşırsın sağlık her şeyden önce gelir :)

bhasenes

Yönetici
Yönetici
O zaman ilk soruyu ben sorayım nasılsın kral sağlığın daha iyi oldu mu? Bir sorun yok değil mi?
Teşekkür ederim, bir şeyim yok iyileştim. Seyahatlerimden dolayı üsye oldum 2 defa. En sonra antrenmanda kendimi fazla zorladım, karın kaslarım ağrıyordu, oturamıyordum. Kas yırtığı sandım ama bir şey çıkmadı.
bende rage atmaya gelmiştim :( geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşirsin umarım
Rage atacak bişi yok, emin ol en kısa sürede çıkarmaya çalışıyorum. Tüm boş vaktimi buna ayırıyorum. Düşün bir ac hayaranı olarak daha mirage bile oynayamadım, listemde en az 50 tane oyun birikti.

Elimdne gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, sırf en az hata ile keyfiniz bozulmadan oynayın diye. Sabırlı olun sadece çıkacak (ölmezsem tabii).

shokun

Çırak
Teşekkür ederim, bir şeyim yok iyileştim. Seyahatlerimden dolayı üsye oldum 2 defa. En sonra antrenmanda kendimi fazla zorladım, karın kaslarım ağrıyordu, oturamıyordum. Kas yırtığı sandım ama bir şey çıkmadı.

Rage atacak bişi yok, emin ol en kısa sürede çıkarmaya çalışıyorum. Tüm boş vaktimi buna ayırıyorum. Düşün bir ac hayaranı olarak daha mirage bile oynayamadım, listemde en az 50 tane oyun birikti.

Elimdne gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, sırf en az hata ile keyfiniz bozulmadan oynayın diye. Sabırlı olun sadece çıkacak (ölmezsem tabii).
adam ya adam geldi adam

boneofgodd

Destekçi Üye
Deepl anime kısımları çeviremiyor. Sanırım gömülü olduğu için bu sorun oluyor. Elimde içinde bütün anime sahnelerinin olduğu tek bir klip var. 1 saatlik bir video. Yapay zeka ile çevirtmiştim. Pek iyi değil hatta ne işe yarayacak emin bile değilim ama eğer isterseniz çeviride bir işe yararsa verebilirim

KingDiyar

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Deepl anime kısımları çeviremiyor. Sanırım gömülü olduğu için bu sorun oluyor. Elimde içinde bütün anime sahnelerinin olduğu tek bir klip var. 1 saatlik bir video. Yapay zeka ile çevirtmiştim. Pek iyi değil hatta ne işe yarayacak emin bile değilim ama eğer isterseniz çeviride bir işe yararsa verebilirim
Değiştirmek yerine üstüne ekleme yapılamaz mı çevrilirken, işte altyazının üstüne siyah şerit falan.

keremckn078

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
En azından kesin olmasa da tahmini bi tarih aralığı verilse keşke. Biz de ona göre başka oyuna girişsek veya beklesek.Mesela arka arkaya persona 5 ve baldurs gate 3 oynayacağım yama çıksa personayla başlicaktım.Yama çıkmıyor diye bg3 başlarım 1-2 haftaya çıkar bu sefer yarım kalır falan ona göre ayarlardı herkes kendini

haktug

Çırak
Acaba 11 12 ocak gibi çıkar mı? Var mı tahmini tahmin verebilecek biri

O7...

boneofgodd

Destekçi Üye
Değiştirmek yerine üstüne ekleme yapılamaz mı çevrilirken, işte altyazının üstüne siyah şerit falan.
Zaten öyle bir yöntem kullanmış yapay zeka ses üzerinden çeviri gerçekleştirmiş. Bazı kısımlar çok başarılı olsa da bazı sahnelerde sapıtıyor. Çok önceden bir program ile Türkçeye çevirerek oynamıştım. Ama animeleri çeviremediği için ekstradan yapay zekaya çevirtmiştim. Sonra yama haberini duyunca bu işkenceden vazgeçip yamayı beklemeye başladım. Şimdi bununla ne yapacağımı bilmediğim için belki bir çeşit referans olur diye paylaşmayı düşündüm.

not: Belki de bunlara hiç gerek yoktur. Bir yolunu bulmuş olabilirler

yosuew

Kalfa
En azından kesin olmasa da tahmini bi tarih aralığı verilse keşke. Biz de ona göre başka oyuna girişsek veya beklesek.Mesela arka arkaya persona 5 ve baldurs gate 3 oynayacağım yama çıksa personayla başlicaktım.Yama çıkmıyor diye bg3 başlarım 1-2 haftaya çıkar bu sefer yarım kalır falan ona göre ayarlardı herkes kendini
baldurs gate 3 e başlamadıysan eğer henüz başlamamanı öneririm çünkü persona 5 in sıra tabanlı sitemi bg3den sonra çok yavan kalıryor abi oyun keyifini baltalayabilir önce bg3ü oynamanı tavsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri