Discord chatin yanıtına göre yamanın hala test sürecinde olduğunu söylüyolar, tabii resmi bi açıklama değil bu. bu ay çıkmayacağını söyleyenler var. Büyük ihtimalle haklılar.Pikachu reisin son yorumunun üstünden epey vakit geçti bilgisi olan var mı hiç Discor'dan belki yazmıştır son durum hakkında yorum özel hayatı da sürekli inişli çıkışlı geçtiğinden üstüne gitmek istemiyorum yani de Ocak ayından Şubata geçtik Şubat ortasına gireceğiz 2 haftayı geçti diye hatırlıyorum son durum hakkında yorum yazalı
bu ay cikmicak kanka zatenDiscord chatin yanıtına göre yamanın hala test sürecinde olduğunu söylüyolar, tabii resmi bi açıklama değil bu. bu ay çıkmayacağını söyleyenler var. Büyük ihtimalle haklılar.
bu ay çıkmayacağının farkındayım da yani oyunun tam neresinde olduğunun insan az çok oynarken fark ediyor yüzde olarak çapraz save alarak her seçimin sonuçlarını görerek test ediyordu oyunu konuşmalar da hata var mı yok mu diyerekten en azından yarısına gelerek böyle test ettiğini söylemişti ama son yorumu ile çapraz save almayı bırakıp bitirmeye oynayıp testi bitireceğini söylemişti de bunu yazalı epey oldu Mart ayında çıkar umarım çünkü oyunun yarısını geçtiğini kendi söylemişti ki bunu diyeli 1 ay oluyor neredeyseDiscord chatin yanıtına göre yamanın hala test sürecinde olduğunu söylüyolar, tabii resmi bi açıklama değil bu. bu ay çıkmayacağını söyleyenler var. Büyük ihtimalle haklılar.
Umarım test süreci yakında biter
bu yama yaza kadar kesinlikle gelmez ondan sonra da şüpheliMart'ın 3'den önce gelmez yama rez alın
bak bunu Aralık değil Kasım ayında yazmış üstünden 2,5 ay geçti neredeyse günde 1 saat oynuyor desek gene bir şey çıkmıyor kafamdan umuyorum yakın bir vakit bir şekil foruma gelir de durum söyler gene de acelem yok oynamak için oyunun bir yere kaçtığı yok sonuçta ama yamayı bekleyen tek ben değilim sonuçta benden çok daha ağır şekilde soran çok kişi var yamanın durumunuKasım sonundan nasıl yaza doğru belki gelire evrildi anlamış değilim
Ekli dosyayı görüntüle 9763
Evet. Net bir şekilde bilgilendirme yapılması lazım, bu kadar insan belirsiz bir tarih için bekliyor.bak bunu Aralık değil Kasım ayında yazmış üstünden 2,5 ay geçti neredeyse günde 1 saat oynuyor desek gene bir şey çıkmıyor kafamdan umuyorum yakın bir vakit bir şekil foruma gelir de durum söyler gene de acelem yok oynamak için oyunun bir yere kaçtığı yok sonuçta ama yamayı bekleyen tek ben değilim sonuçta benden çok daha ağır şekilde soran çok kişi var yamanın durumunu
Başka çaresi yok. Bence en azından birisi bunun için uğraşıyor. Zaman vermesede geç de gelse bedavaya türkçe yamasına sahip olucaz. Asıl işi bu olmayabilir hobi olarak yapıyor olabilir. Kesin bir tarih vermiyor ama vermek de zorunda da değil bence en azından uğraşıyor bizim için.Evet. Net bir şekilde bilgilendirme yapılması lazım, bu kadar insan belirsiz bir tarih için bekliyor.
Brom sana bir şey soracaktım. The Legend of Heroes: Trails through Daybreak oynamak için diğerlerini oynamak gerekiyor mu yoksa diğerlerinden ayrı bir seri mi?bak bunu Aralık değil Kasım ayında yazmış üstünden 2,5 ay geçti neredeyse günde 1 saat oynuyor desek gene bir şey çıkmıyor kafamdan umuyorum yakın bir vakit bir şekil foruma gelir de durum söyler gene de acelem yok oynamak için oyunun bir yere kaçtığı yok sonuçta ama yamayı bekleyen tek ben değilim sonuçta benden çok daha ağır şekilde soran çok kişi var yamanın durumunu