bu hafta vizelerim varvizeler yaklaşıyo vizeler biter bitmez oynayabilsem üff
relax olucaksın
okulu işi gücü olmayan biz
Bilgi için teşekkürler,inşallah türkçe yama uyarlanabilir..bilmeyenlere duyurulur Persona 5 Royal ve Persona 4 Golden şuan bilgisayar da Xbox uygulamasında indirim de hazır yamanın da çıkışı yakın iken almanızı tavsiye ederim Persona 5 Royal %60 indirimle 279,60 Lira, Persona 4 Golden %40 indirimle 209,39 Lira biraz pahalı gelebilir ama 700 liraya almaktansa 279 Liraya almak daha mantıklı oyunu bundan daha ucuz olur mu diye soracaklara olmaz yıllardır 200 liranın altına düştüğünü hiç görmedim Persona oyunlarının
hocam merhaba indirirm ne zamana kadar sürecek bir bilgin var mı?bilmeyenlere duyurulur Persona 5 Royal ve Persona 4 Golden şuan bilgisayar da Xbox uygulamasında indirim de hazır yamanın da çıkışı yakın iken almanızı tavsiye ederim Persona 5 Royal %60 indirimle 279,60 Lira, Persona 4 Golden %40 indirimle 209,39 Lira biraz pahalı gelebilir ama 700 liraya almaktansa 279 Liraya almak daha mantıklı oyunu bundan daha ucuz olur mu diye soracaklara olmaz yıllardır 200 liranın altına düştüğünü hiç görmedim Persona oyunlarının
Nasipte varsane zaman çıkacak acaba
hayırlı olsun, çıkma zamanı ile ilgilide böyle olumlu şeyler duyarız umarımBugün çok büyük bir problemi çözdüm. Bayağı rahatladım.
Merak edene, Jose ile konuşunca oyundaki fps yarıya düşüyordu. 2. defa konuşunca tekrar yarıya düşüyordu. 120 sabit fps alırken 30 fps yi geçmiyordu.